Савчић хитно да поднесе оставку

Уличним протестима мијењали су предсједника БОРС-а, давали приједлоге како и на који начин да се ријеши и повећа стандард борачке популације, али ви сте као институција једнако остајали нијеми и летаргични по овом питању.

Република Српска 28.11.2018 | 07:51
Савчић хитно да поднесе оставку
Осим штрајкова бораца, дјеце погинулих бораца ВРС и ратних војних инвалида није се одмакло даље.

Господине Савчићу, вриједи ли вас подсјетити да сте управо ви на позицију предсједника Борачке организације Републике Српске дошли на конто критике о великом нераду вашег претходника Пантелије Ћургуза, и наставили са истом, и гором праксом, а за ваш нерад од државе сте добили стан и плату од око 45 борачких додатака који се борцима исплаћују нередовно и крајње понижавајуће!

Имате све привилегије: секретарицу, кабинет, аутомобил и возача, са станом и платом око 5000 конвертибилних марака које смо већ поменули.

Борци вам, ево сада у фебруару ће бити пуне три године спавају под ведрим небом штрајкујући у парку “Др Младен Стојановић” у Бањој Луци, када сте их обишли за ове три године да видите да ли су уопште и живи?!

Једва два пута када је на вас вршен медијски притисак од стране сина погинулог борца Његоша Томића, и ту се са лажним обећањима све завршило!

Бјежите од одговорности за лоше стање борачке популације полтронски се додворавајући дезертерима на власти како би сте сачували личне привилегије и тиме се још више окористили, наравно не помињући туђу муку а ње је много!

Примјер вам је и Давор Драгичевић, борац, ратни војни инвалид чијег сина је убила мафија у центру Бањалуке, човјека који осам мјесеци кука и јауче тражећи правду.

Кад сте дошли на трг?!

Када сте га обишли?!

Када сте му пружили било какву подршку?!

Једино што ви знате је обући чисту кошуљу и обићи све и један парастос, глумећи уцвијељену бабу нарикачу, и све то понављамо за велике ваше привилегије, што би сте требали да радите волонтерски из поштовања према вашим погинулим саборцима из рата!

Послије свега ви данас настављате стопама вашег претходника Пантелије Ћургуза који је због заслуга за уништење борачке популације добио мјесто Додиковог савјетника.

Сада сте показали своје право лице дајући подршку сатрапима борачке популације у Републици Српској јер сте одлучили подржати владу мандатара Радована Вишковића.

Питамо вас, одакле вам право и у чије име то радите?!

Миломире Савчићу, ви отворено радите за режим и Милорада Додика, вријеме је да поднесете неопозиву оставку!

За неко ново пословно намјештење и каријеру не брините, увјерени смо да ће вас Додик наградити мјестом савјетника у његовом кабинету у Сарајеву, јер њему ће доље да потребује “великих Срба” који ће враћати заставу пред врата кабинета сваки пут када му је на персонални договор украде Бакир Изетбеговић!

(У центар/Покрет трећи блок)

Коментари / 138

Оставите коментар
Name

исти као и сви

28.11.2018 06:54

ухљеб и говно невидјено...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАЖ

28.11.2018 07:44

Стан је добио од Фонда ПИО, и продао га је прије мјесец данас. Тако да више нема стан.Лажете

Name

талас

28.11.2018 08:05

Ови што воде некаква удружења, синдикате и сл. чим озбиљно заталасају масе, Додик их купи па пстану благи, амортизери режим-народ.

Name

боорКоо

28.11.2018 08:17

типични режимски јастреб, ухљеб и професионални продавач магле

Name

Ре ЛАЖ

28.11.2018 08:24

Од тих пара купио други у БГ, а где је пријератни стан?

Name

Ре Лаж

28.11.2018 08:33

а сад вјероватно зиви као подстанар или мозда спава у слузбеном ауту. Зао ми цовека, сирома'.

Name

ПОЗАДИНАЦ

28.11.2018 08:41

Тацно ухљеб и у рату позадинац,ста мозе реци особа која га познаје дуго само карактер 0.

Name

владо

28.11.2018 09:05

па људи колико треба времена да схватите да било ко ко би добио неки ресор да води цим се други побуне они одма буду купљени или натјерани условљени да раде за резим тако је било и са дуском вукотицем ухљебисе га да цути а борци осдадосе опет просјаци и било ко да је са њима као и ранка мисиц све су то биле представе за народ који незна не цита измедју редова ста је управу права истина ал ста се мозе такви смо цутимо трпимо и све се понавља

Name

славуј

28.11.2018 09:10

Такав бјеше и онај Славуј, да погине за народне масе, а чим уђе у скупштину бих, занијеми, нестаде славују гласа.

Name

чова

28.11.2018 09:14

Ја сам борац,51 мјесец прве линије,РВИ,стан сам купио,имам троје дјеце,преживљавамо како знамо и умијемо,можда је госп.Савичић био добар борац,можда је добар човјек,али за ову функцију дефинитивно није,повуци се Савичићу и пусти неког ко ће се истински борити за права бораца,борци су у овој нашој РС задња рупа на свиралу,дезертери и ратни профитери нам бацају мрвице са свога стола,а руководство БОРСа им аплаудира

Name

Последњи кинески цар

28.11.2018 09:59

Није крив Савчић, криви смо ми борци. Савчић није у стању ништа да уради, јер БОРС "нема бораца" буквално говорећи. Има их само на папиру као чланство. Борце "имају политичке партије" и такви борци поштују оно што им каже Додик, Вукота, Павић, Чавић, Иванић и Ђокић, а не што прича Савчић или било који други предсједник БОРС-а. Све је политика, ми смо комплетно као "народ побудалили од политике". Кога да окупи Савчић и доведе пред Владу? Ко ће доћи са њим? Када не може и не смије цијела "уједињена опозиција"?! Наравно да је и предсједник БОРС-а увијек близак владајућој политици, тако се на крају крајева и бира, само је разлика ко влада у том тренутку. Први је кренуо са тим СДС, сјетите се Борислава Бојића и Саве Цвјетиновића, обојица предсједници БОРС-а. Касније је то Додик само преписао и дошао је Пантелија Ћургуз. Савчић је биран као "кадар" СДС-а, али је власт мудро пришла њему и придобила га. То је код нас постало све "нормално" на жалост. Јер, прије 4 године бити "папак" је била срамота, а сад' имате трку ко ће бити "папак" и то је постало нормално, што би наш народ рекао то је "дика"?! Ипак, чини ми се да смо ми сви, или бар велика већина нас "највећи папци", јер то све гледамо, трпимо и критикујемо само помоћу "тастатуре"?! Немамо нити правог' вође ко ће нас окупити и предводити, нити имамо "муда". Кукавице смо, на жалост.

Name

БООГ

28.11.2018 14:13

Провео је четири године замајавајућ десетине хиљада припадника борачких категорија,који живе на рубу егзистенције заједно са своим породицама.Имао је примања неколико хиљада марака(србијанска пензија, плата у БОРС-у преко 2500 КМ,дневнице,путне трошкове итд.).Стан на кориштење у центру Бања Луке(600КМ). Мјењао га је неколико пута да задовољи своје болесне потребе.Имао је и два службена аута.Када су га питали шта ће са другим аутом ,рекао је:"Нека стоји ако се ово поквари".Гдје год је путовао плаћао је скупе хотеле док члановима органа БОРС-а никада није дао ни за путне трошкове.Ништа није урадио за побољшање статуса борачких категорија.Причао је велике приче да би себи дигао цијену и на крају поентирао са станом од 88м2 кога је одмах и продао једном муслиману.Свим овим и још козна чим што ја не знам пљунуо је на на униформу ,чин српског генерала и саборце.

Name

Накупио

28.11.2018 18:08

се лове од црвених поганћера.

Name

Приједлог

30.11.2018 11:42

За предсједника БОРС-а поставити познатог лактаског ратног и поратног криминалца Зељка Милинковица, који се сада налази на целу параветеранске организације бандита , који рекетирају предузеца у Бањалуци. Кад је бал - нек је маскенбал!!!!!!!!!

Name

Мирослав борац од Вуковара РВИ

28.11.2018 06:55

А шта је цвјећа положио, баш сте незахвални.

ОДГОВОРИТЕ
Name

госина

28.11.2018 06:58

ма немојте тако. Г_дин Савциц је донио толико закљуцака да ни Ви новинари нисте успјели све пренијети у медије. Од идуце године и он це у кабинет Додика. Толико ми се згади када после сједнице издју и казу "донијели смо закљуцке......Е моји јадни борци ко нас води у миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страсљивци

28.11.2018 08:51

Невидимја ту ни Б од бораца. То неки борци када се не могу у миру изборити за своја права и покуње главу ко нојеви у пијесак а могу мислит ста је било у рату.Погинули су они који је слуцајно метак погодио кад су посли извирити из добро укопаних бункера .Да није било Младица и Карадзица вец би по њима трава израсла колико су се били укопали.Сад нека млате њима они који су рат провели у вруцим просторијама неки кабинета и који су сверцали док су се они мрзли а јос им и дебело плацали и врецу брасна и кутију цигара.

Name

Борци на инфузији, генерал ужива

28.11.2018 10:04

Савчић је најобичнији биједник, који је презрео ствараоце, демобилисане борце.. Особа, која се требала борити за икаква људска, па борачка права, обични је издајник. Најгоре од свега, погазио је погинуле, пљунуо им по костима, по њиховој дјеци. Заборавио РВИ-е, који су дали дијелове тијела за неку слободу, сад су на маргини преживљавања. Савчић је гори од ових папака, јер је себе итекако ухљебио, обогатио, породицу позапосљавао на добра мјеста, а још увијек бораца без смјестаја, многи живе у тешкој сиротињи. Он је најобичнији полтрон, понизни слуга власти, слуга шаке долара, додатне некретнине, све је вриједно презира. Мало је његова оставка, он се треба јавно извинити свим учесницима рата, породицама погинулих, РВИ-а, расељеном народу, поклонити се до земље, ако има имало савијести. Гледајући како се понаша, сакриће се за њихове скуте, шутити у мишјој рупи, брати све бенефиције, као и досад. Срам те било такав генералу.

Name

куку нама са нама

28.11.2018 07:00

За врацање заставе му треба млада војска,које сада нема,а на основу које је стекао славу у рату.Какав Савциц,пјандура обицна,али хајде оптужница је у раду за њега,па неце ваљда дуго јос

ОДГОВОРИТЕ
Name

тито

28.11.2018 07:01

Браво за текст! Чиста десетка!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања Лука

28.11.2018 07:28

Назалост био сам борац и то на првој линији неких годину и по дана са 18 година зивота. На сву срецу, касније ми није било неопходно да се пријављујем у ту Борацку, да ми евентуално ти "стручњаци" несто помажу. Сви они воде рацуна о свом статусу, те и због тога је и настало толико удрузења проистеклих из одбранбено-ослободилацког рата.

Name

РАСПУЦХИН

28.11.2018 07:03

Брозов питомац је и даље на задатку и у служби "црвеној секти". Свако ко је мислио да ће се са његовим доласком нешто промјенити је наиван. Једино што ме још занима је сљедеће : Да ли ,поред ове плате , прима и пензију из Београда и у коликом износу? Јер , опште је познато да многи припадници секте примају по неколико плата а неки и пензију приде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

реално

28.11.2018 16:57

Хоботница је то, неце се ниста промијенити ни са цијим доласком, не бар на пвај нацин. Правна дрзава!

Name

Обилиц

28.11.2018 07:04

Генерале,издајнице рдјом капо док тије кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Преведи

28.11.2018 08:53

Који ти језик прицас свију ти.

Name

За преведи

28.11.2018 19:35

Много си писмен ...

Name

РОМАНИЈА

28.11.2018 07:04

Давно сам писао да овог бандита треба смјенити и на робију послати. Никакав генерал није био на ратисту, на Олову је побјегао с ратиста као зец , од страха бацио пистољ у ријеку Биостицу. Он је срамота за БОРС. 5.000 км за нерад. Фујј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требињац

29.11.2018 11:06

Кад це исплата помоци за лијецење од карцинома за борце прве категорије и рви или нема пара потросили

Name

НИТИ ЈЕ НИТИ ЦЕ

28.11.2018 07:05

НИКО ОД ПРЕДСТАВНИКА И ОВЕ И ДРУГИХ ПОПУЛАЦИЈА НЕ ЦИНИ НИСТА ЗА НАВЕДЕНЕ СЕМ ЗА СЕБЕ И СВОЈ ИНТЕРЕС И ТО ИЛИ МИЈЕЊАТИ ИЛИ ПРИХВАТИТИ НА СТА СМО НАВИКЛИ. И САМО ЈЕДНО ПИТАЊЕ- СТА ЦЕ БИТИ СА ОНИХ БОРАЦА КОЈИ ОВИМ БАЈНИМ ИЗБОРИМА И НАВОДНОМ СМЈЕНОМ ВЛАСТИ ОСТАЈУ БЕЗ ПОСЛА И ПРИХОДА, СТО ЗНАЦИ ДА СЕ БРОЈ НЕЗБРИНУТИХ БОРАЦА САМО ПОВЕЦАВА А САМИМ ТИМ И НЕЗАДОВОЉСТВО У НАРОДУ...ДОКЛЕ ВИСЕ ОВАКО ПИТАМ ВАС ГОСПОДО?

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАДЕ

28.11.2018 07:05

ПОДХИТНО НЕОПОЗИВУ ОСРАВКУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.11.2018 10:36

Он ће се повући (повукао се), побјегао је и 1995 са положаја око Санског Моста.

Name

7590/6

28.11.2018 16:16

Навод о бјезању са Санског Моста није тачан. Тог дана кад је пао град, комплетан борбени састав 65. Заштитног пука је био на Корчаници. Након стабилизације линије одбране, активно је учествовао у противнападу и избио у село Усорце, што је била и последња борба те јединице.

Name

ма ,неце моци ,о Корцаници

28.11.2018 23:06

95 ...је корцаница ,,пала,као и Лусци Паланка ..јесен ....6 .санска ноцом ,напустила раскрсце ,о ставила дјел 16мот бриг ...који су дј .побијени и заробљени ,повукли се до ...Каменграда ,па опет назад до Лусци Паланке ..укопавање ,Лусци паланка је била и прије напустена ,тако да и није било разлога за зртве ..ал ето би како би ,а и те генерле моје оци не видјесе богдо ни тада а ни сада .....

Name

Н*1

28.11.2018 07:07

СТИДИ СЕ САВИЧИЋУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Папанска посла

28.11.2018 22:11

Не зна се он стидити, да зна, не би се овако понашао, био би бар мало одговоран према себи и борцима. Које продане душе, сваки сљедећи је гори и гори. Да ли има ико од истакнутих бораца, да је "нормалан човјек, да је на свом мјесту'? Све издајници9 полтрони и папци...

Name

Ђорђе

28.11.2018 07:10

Ако га смијенимо оде за савјетника Додику. Какви парадокси. Кука ми човјек, непознат, у чекаоници на стање у Републици Српској, готово безнадежно изгледа. Чисто из поштовања према страијој особи и болесној, као пратим га, јер се мени обраћа. Каже да је за све крив Мектић и Говедарица. Питам га: Је су ли они на власти. Каже раде са Америком заједно, СТРАШНО одговорио сам му, али он није сконтао, Страшно је како он размишља о својој судбини. Отели су нам државу и памет, остао је голи живот. Па сада размислите, останите усправни и неповијајте кичму. Немојте гледати РТРС, АТВ и читаи њихове медије. то је терапија за све да оздравимо, а плаћати морамо, кажу тако је било једном у Њемачкој. Поздрав добрим људима и ОПТИМИЗАМ молим....

ОДГОВОРИТЕ
Name

док

28.11.2018 07:46

Ех, кад би таквих ако што си ти Ђорђе, било бар 30%, али није. Тако и исправно, размишља једва 3 од стотину у корпусу који називамо српским. Да зло буде веће, та бројка је у опадању, пала је испод реверзибилног нивоа, што јасно говори да се свјетло више упалити не може и да "терапија" коју сте предложили неће помоћи. Позив на оптимизам је крик који нико чути неће.

Name

глигорије

28.11.2018 08:24

@Ђорђе,,,то се зове "испирање мозга", многи живе изван простора и времена, деценијске манипулације и кљукање лажима дали су резултат, српски народ је у глобалу дезоријентисан, циљано дезинформисан и збуњен. Стање је алармантно

Name

Последњи кинески цар

28.11.2018 10:50

@Ђорђе, док, глигорије: Браво. Сва тројица сте ме орасположили, као да сам добио некакав елан, наду, да није све изгубљено, да још има "људи". Поздрав!

Name

За Дјордја

28.11.2018 20:29

Да, сурова истина и стварност.

Name

Бања Лука

28.11.2018 07:11

Тако је..ал ста вриједи...нити це он дат оставку..нити це се побољсат статус борца.....неце нико нист....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

28.11.2018 07:36

Другим ријечима, пустите га нека не ради ништа, ћутите и не таласајте, нас је свега 7-8 стотина хиљада, а њих пар десетина хиљада, шта им можемо ми!? Свака част, очигледно уобичајено размишљање као и већине бораца, радника или пензионера у РС већ деценију...

Name

Мирослав

28.11.2018 07:12

Исти систем као код Ранке Мишић , критикује , оптужује , прави разне сцене , пушта се прича по граду о вожњи у гепеку , претњи а у стври све ради са владајућим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ејфс

28.11.2018 09:09

Мирославе ако за Бога знас не призивај је јер је зена дјаво тј сотона Како си је споменуо цијели дан сими покварио.Братски поздрав.

Name

Вук

28.11.2018 07:13

Свака цаста за текст...право у мету..."њему це у сарајеву требати великих срба да врацају заставу пред врата'...па нормално србују када је пред врата као врацају а да је пред какав ров негдје на фронту треба ставити нигдје никог не би било...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ејфс

28.11.2018 09:02

Знас ста пријатељу.Ја волим ову заставу висе него себе али ово са заставом је цисто просеравање од стране додика који се није ни борио за њу.Он са овим поступцима вриједја прво застану и све оне који су се борили за њу и Републику Српску. Ово морамо ми зауставити а не неки бакир и сефик. Нас вредја с тим сто намноси заставу гдје јој није мјесто.За мене је то као да је однио у WЦ.

Name

Ре РАСПУЦХИН

28.11.2018 09:17

Да , у праву сте. Поставља се велико питање : Да ли је он "избацио" из кабинета постојећу заставу пред врата или је додатно поставио још једну пред улаз у кабинет?

Name

НН

28.11.2018 07:18

Свака част за покрет трећи блок навели сте све како јесте у борачко организацији има ту још пуно да се дода они служе режиму и својим привилегијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

5

28.11.2018 07:19

Смећари...Борци су одавно деградирани дрзаву воде деертери и профитери.А да не спомињем по иституцијама пуно директора цак из тих генерација рата ..Када пису биографију гдјесте били у рату на радној обавези а да неприцамо пуне иституције ПОЛУТАНАЦА и Хрвата ..када бих их провјерили гдјесу били у рату..Од Новог Сада..Београда..Загреба..Кад је рат стао сада обозавају РС.и србују и воле српске ПАРЕ..А када се ратовало нигдје никога..Ја то гкедам оцима својим по иституцијама..БОРЦИ СУ ПОПИСАНИ...А и некасу када су кукавице...Задјите у у иституције и провјерите људе на фукцијама и пописите и провјерите гдјесу били у рату...А тако пописите и провјерите борце на бироу и са фаx који су ратовали а нису запослени ни на фукцији...запрепастицете се...Некадасњи донатори сад су вецином директори

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈС АРЧИБАЛД

28.11.2018 08:15

А СТА ЈЕ ТУ ЧУДНО ИЛИ НОВО? КОД СРБА ЈЕ ТАКО ВЈЕКОВИМА УНАЗАД, ОНИ КОЈИ СУ РАТОВАЛИ И КРВАРИЛИ ЗА ОТАЏБИНУ СУ НЕПОЖЕЉНИ, НЕБИТНИ, А ДЕЗЕРТЕРИ И ПРОФИТЕРИ СУ ЈЕДИНО СПОСОБНИ ДА УПРАВЉАЈУ СТВОРЕНОМ ДРЖАВОМ. ТО ЈЕ ПРИЈЕ СКОРО 100 ГОДИНА ОПИСАО,ПОТПУНО НЕУТРАЛНИ, АРЧИБАЛД РАЈС У КЊИЗИ ''ЧУЈТЕ СРБИ''. КО САДА ПОМИЊЕ НАШЕГ СЛАВНОГ И ЧАСНОГ ЂЕНЕРАЛА РАТКА МЛАДИЋА? ОН ЈЕ ПРЕДВОДИО ЧИЗМУ И ОПАНАК У СТВАРАЊУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ, А НЕ КОЦКАРИ И РАТНИ ПРОФИТЕРИ . САДА СРБИ ИЗМИСЉАЈУ НОВЕ ИДОЛЕ. ТО ПОТВРЂУЈЕ ЧИЊЕНИЦУ ДА СУ СРБИ ЛАКОВЈЕРАН, ПОВОДЉИВ,МОГЛО БИ СЕ РЕЋИ И ПРИГЛУП НАРОД, ЈЕР СВАКУ КРВЉУ НАТОПЉЕНУ СЛОБОДУ ПРЕДА ОНИМА КОЈЕ НЕКО ДРУГИ НАМЕТНЕ. ТАКО ЈЕ КРОЗ ИСТОРИЈУ, СВЕ СТО У РАТУ СТВОРИМО У МИРУ ИЗГУБИМО.

Name

милан

28.11.2018 07:22

гола истина,браво!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОБОКОПАЧ

28.11.2018 13:55

БРАВО,РЕЦЕПТУРА ЗА ПОНИЖАВАЊЕ БОРАЦА СУ ИЗМИСЛИЛИ ДОНАТОРИ И ОФИЦИРИ ЈНА.БРЧКО ЈЕ ПО ТОМЕ БОЛО ПРЕПОЗНАТЉИВО ДИЉЕМ БИВШЕ ДРЖАВЕ,ИНОВАЦИЈА НЕКИХ КУТЛЕШИЋА.

Name

Др

28.11.2018 07:23

Срам те било Савцицу, спустио си главу пред дезертерима и ратним профитерима, стиди се сваког борца ВРС, зивих и мртвих сабораца. Фуј....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац ре Др

28.11.2018 07:53

Он нема ни образа а ни главе, како је бјезао кад загусти, колико је бјезао кроз борову суму ватра букнула препао се борбе прда у прса, сјео у кампањолу и бјези за Хан пијесак у бункер , смрад

Name

исти

28.11.2018 07:56

Јели се ми питамо има ли уопште бораца и треба нам јос горе да буде

Name

Полтрон

28.11.2018 07:29

100% је предлагац у праву. Њему је сваки потез (СВАКЕ) Владе одлицан, јер добро је уградио себе. Борци, борци сте били у рату-борци сте, ако сте и у миру за ИСТИНСКЕ вриједности: боље данас и сутра за СВЕ ПОДЈЕДНАКО! Супротно, борци сте за интерес. Ако сте борци који САМО дјеци својој обезбедјујете боље сутра-нисте борци....Јер прави борци зеле да обезбиједе боље сутра и насљедницима својим-бар до 11. кољена (Библија). У супротном, радите СВЕ против својих насљедника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

28.11.2018 07:45

Слажем се, слажем се да нити он,а нити било ко из ових удружења : породица несталих,логораши и сл. Нису мајчина мјеста! Чекају та владина средства (грантове) па онда на јагњетину у МyWеy....једино нешто она Рајлићева,а и њу је злоупотребио Рудоња да остане на власти....а она вјерује ,онако окићена и нафрајтана да и Министар може бити....до душе ни Бисерка није ништа боља! Саблић, је понизио све часне официре,борце и оне који имају своје ја...који имају част и достојанство и оне који нико не може купити чашом ракије! Зато мора отићи ....сер је и он као Рудоња учинио да се више незна ко је борац,а ко кукавица....дијелећи предње сваком ко је живио у периоду ратном,не правећи разлику између хероја-борца од шверцера и лопова,улизица и вуцибатина који су се вуцарали по иностранству и крили у градовима довукли кад је готово, а касније постали највећи Срби и борци пареxеланс!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Светозар

28.11.2018 07:50

Све је изгледа дјаба, лично сам му писао неколико пута подужи нешта, мјењај општинске одборе , распусти све крени испочетка али невреди, само сложно и скидати све редом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И после Ћургуза Ћургуз

28.11.2018 07:53

Свака част аутору на одличном чланку и опису лика и дјела малог Ћургуза (не заслужује ни име да му поменем). Актуелни председник БОРС-а је нешто најгоре што је БОРС могао да изроди. Не виђени људски и морални шљам. Превазишао је у не чињену и свог претходника и ментора Ћургуза. Срам га било чина који носи. Пљунуо је на све припаднике ВРС и живе и мртве. Годинама у коментарима тврдим да је "мали Ћургуз" брука БОРС-а и да му није мјесто на његовом челу. А шта очекивати од човјека који и на шишање иде преко реда. Срам да буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РАСПУЦХИН

28.11.2018 09:21

Можда сте мислили рећи : "И послије угурсуза , угурсуз"?

Name

РВИ Вуковар

28.11.2018 08:09

Шта је човјек цвјећа изполаго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

28.11.2018 08:09

Текст је убитацан свака цаст. Све је тацно од слова до слова. Само сто у овом бананаленду ниједан фунлционер није поднио оставку у ппследњих 30 година. А посто помака у насим главама нема цисто сумњам да це ова прозивка да затангира савцица. Нема од тога ниста. Овдје функционере прозивају за најстраснија криминална дјела, са доказима, па ником ниста. Те сто их прозивају они називају терористима и издајницима. Тако да..... Савциц постављен да уцутка борце, Мисицка да уцутка раднике. Онај акрап дозивотни предсједник пензионера. На целу студентске организације је такодје Милорадов мали. Конта ли ико иста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама са нама

28.11.2018 08:15

То нису били борци..ми смо били људ који нису имали куд него у ров.Прави борац,попут ових исламских,се непрестано бори..да ли за себе појединацно,да ли за масу.Према томе не заваравајте се термином БОРАЦ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доми

28.11.2018 08:19

Надјите ми српског генерала из овог рата,а да није говно! Нема висе Бојовица,Пуника,Мисица,ово су све говна и ухљеби!фуј гаде ми се !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре РАСПУЦХИН

28.11.2018 09:26

У праву сте али ово су све Брозови генерали (иако бих додао и остале чинове) а не "српски". Није коректно баш све ставити у исти кош ако због никог другог а оно због Славка Лисице и Ратка Младића

Name

жена

28.11.2018 08:27

Чим је именован за предсједника БО РС, његова друга жена, потпуни анонимус је постављена за директорку СКУД Семберија у Бијељини. Превише привилегија за неспособног човјека.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Том Талицни

28.11.2018 09:55

И кцерка запослена у заједницким органима а иста та супруга на листи за изборе под бр.5.

Name

Играч

28.11.2018 10:54

Господја је постала директор много прије него што је ген.постао предсједник БОРС-а, у току сам сасвим случајно.

Name

НН

28.11.2018 08:28

Ове наводно невладине организације попут борачке и синдикати то су све владине организације и раде за режим а то што Ранка Мишић тамо се ваља по скупштини то је све престава за будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре нн

28.11.2018 09:49

Баш тако !!!!!!!!!

Name

Том Талицни

28.11.2018 08:32

Он је стварно пописао и докрајцио својим ЗАКЉУЦЦИМА бивсе борце.Оцигледно му и није био циљ да било ста уради посто је само мислио на своје стамбено збрињавање које је и остварио у Бијељини прије избора .И продао исти стан узео новац посто му изгледа стан није ни требао.Наравно његова зена се озбиљно бави политиком и била је на листи једне опозиционе партије и предсједник је актива зена те исте партије.Но то није толико битно.Ста је најбитњије овај МИСТЕР ЗАКЉУЦАК је убијдио нас бивсе борце да смо бесмртниИ И казе да БОРС има 138 883 цлана ..23 године након рата уопсте не умиремо а нидје борца не мозес видјети.Сад треба да поцну избори у БОрсу...и заврсице се у мају..И нико неце опет објавити РЕГИСТАР БОРАЦА ..јер је он кљуц за све.Он це показати да нас нема ..Пратите изборе па це вам све бити јјасно засто је ово НАЈТРУЛИЈА ОРГАНИЗАЦИЈА КОЈА ЈЕ ПОТРЕБНА БИЛО КОЈОЈ ВЛАСТИ ДА ЗАУСТАВИ ТАЛАСАЊЕ И РЕД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

легија

28.11.2018 08:41

Обични дупелизац као и већина предсједника борачких организација по градовима.Полтрончине.Част ријетком броју изузетака

ОДГОВОРИТЕ
Name

Република Српска

28.11.2018 08:45

Поштовани г. Вишковићу, сад ћемо видјети како ћете ви борцима олакшати живот. Зар је није срамота да борац из првих борбених редова има 30 км, он је није увлакач за свој интерес. Борац који пробиоа коридор, да бих кад је рат завршен остаје без посла у Јелшингради и без 32 плате. Да бих г. Ђурић купио ту фирму и још једну за своје синове а напаћене борце на улицу. То сви знају, хоћете и даље продавати маглу. Гдје вам је Ћургуз савјетник срамота. Само Вас питам кад ћете пчети гледати поштен народ а ових увлакача што иду у странку због свог интереса је доста. Могла бих писати и ови из СНСД што су се запослили у државне фирме и узимају од бораца паре да се запосле. Хајмо погледати истину у очи, доста је више лажи. Све је отишло у пропаст.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН АРМИЈЕ БИХ

28.11.2018 08:50

СВИ СМО МИ КОЈИ СМО РАТОВАЛИ ИЗМЕДЈУ СЕБЕ ОСТАЛИ НА МАРГИНИ.сад су на власти побјегуље,дезертери који су из даљине навијали.ОВО СТО НАМ СЕ ДЕСАВА ЈЕ НА СВЕ ТРИ СТРАНЕ,..а опет реторику пустају да се ми крпимо а они са ловом ВИА ИНОСТРАНСТВО...памет у главу за све нас...

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле

28.11.2018 09:27

Који борци Додик је подјелијо борацку популацију погледајте ста се десава годинама сад су једини борци који су ратовали легенда и лукац нама борцима јетрена ништа дати јер смо ми највише овоме доприњели ми смо допустили да гласају највећи криминалци у овој земљи сад су борци Додик спирит и остала багра највеће патријоте пола бораца је гласало за Додика сад тражите од њега 20км гдјенам је слога боље да сам бијо борац код Хрвата никад нећу висе узети пушку за српство а ратово сам за српску поштено

Name

Момо

28.11.2018 09:34

Ево ти два герала , герал Јосоповиц и генерал Андјиц, Али они нису подобни, Ово остало све купљено од стране владајуцих , а то се исто односи и на удрзење ветерана,Сурбат казе сути добро је ми се јавимо Додик плати, тако све сто ваља не мозе се овим ни примаци,

Name

Рале

28.11.2018 09:06

Велика срамота и брука за све постене борце да их овакви као представљају.Само дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гаги

28.11.2018 09:14

Ви који сте пљујете генерала Савцица сте једне обицне кукавице и издајници српскога рода,то је један од најбољих и најхрабриј официра српске војске,ово могу да тврдим зато сто сам лицно био у 65 заститном пуку гдје је тада мајор Савциц био комадант.Лицно сам био у акцијама гдје је увјек исао први и био нам је идол цак смо о њему и пијесму написали,зато српски изроди ако га не познајете онда немојте лупати глупости о насем камаданту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рале

28.11.2018 09:42

Гаги не сери,то је мозда и било у рату,ста је од кад је предсједник Борс урадио за борце?Ниста и неце,глумата и хода по парастосима а борци понизени и обесправљени да не мозе висе.

Name

ре гаги

28.11.2018 09:51

Не сери и не лажи, јер си усамљен у свом нарученом мишљењу.

Name

Ре Гаги

28.11.2018 09:52

Па ако казете то за господина Савцица ја у то вјерујем али то је било за вријеме рата нико му то не спори али умјесто како казете са тавим референцама да буде светионик за борце видите до ста их је довео. Е зато та васа прица нема основу

Name

За Гагија

28.11.2018 13:33

Онда се добрано промијенио.

Name

дјете рога'це

28.11.2018 14:01

У рату он није био командант резервистима,који га неби дана слусали,него дјеци на служењу војног рока,који су морали слушати...према томе немојте то заборавити

Name

Смолућа

28.11.2018 09:34

Никад ти нећемо заборавити држање политичког говора на помену погинулим борцима ВРС из Потпеца, Тиње и Смолуце на гробљу/ спомен обиљежју/ Пучиле,у августу 2018 године. Срамота да те буде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвеле

28.11.2018 09:49

Превише он воли себе да би радио било шта за друге.Бави се собом човјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миленко

28.11.2018 09:50

Један је генерал Лисица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кажу ћути

28.11.2018 09:51

Кад њему истиче мандат?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

28.11.2018 20:18

Истекао је.

Name

Лијешће

28.11.2018 09:53

Срамота ме је проћи поред споменика погинулим борцима,у шта смо се претворили и за кога они живот дадоше.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxопр

28.11.2018 10:19

Савцицу и Вукотицу. СРАМ ДА ВАС БУДЕ ПОДНОСИТЕ ОСТАВКЕ СТА РАДИТЕ ЗА СРПСКИ НАРОД САМО НАС УНИСТАВАТЕ ПРОДАНЕ ДУСЕ ЗА САКУ ПАРА А КАДАТОГ НЕСТАНЕ ГУБАТ ЦЕ ТЕ СЕ ГУБАЛО ВАС ВАСЕ ПОСТЕЊЕ ЗА КОГА СЕ ВИ БОРИТЕ ЗА СВОЈЕ ДУПЕ СРАМ ДА ВАС БУДЕ ЗИВИНЕ ЈЕДНЕ

Name

Миро

28.11.2018 10:44

Сјећам се у рату у Добоју када мајка издахну на вратима када јој јавише да јој је син погинуо. Дуго је та прича кружила.

Name

Засто су саслузни људи заборављени ?

28.11.2018 10:23

Приблизава се 9 јануар Дан Републике Српске, и пријам најзаслузнијих.Први поскомунистицки Нацелници као врло заслузни,храбри ,цестити људи уцествовали су у формирању власи локалних заједница.Било је таквих који су и припадници Војке Републике Српске и врло храбри ратни доктори ,који су своје саборце пратили у стопу на првој линији. Одликовани су Орденом Немањица за изузетне заслуге према дрзави као и припадници војске Републике Српске. Рат је медју првима поцео на Купресу. Морамо да похвалимо насег ратног доктора Драгана Дјукица који је најзаслузнији за одбрану Сипова са својим добровољцима ,резервним саставом војске и сви су исли ако др Дјукиц на целу ,јер нас никад није изневјерио. Један од ријетко постених политицара који се није обагатио ,није уцествовао у приватизацији . Много се захтјевало од тих људи у тако теска ратна времена ,али његова сирока војницка рамена су се знала носити са тим недацама.Такви људи се неби смјели заборавити.Зивио ти нама докторе,твоји саборци знају ко си ти и колики је твој знацај за настајење Српске Републике.Брате ти постујес борце и свака ти цаст и ми тебе постујемо ,такви су ријетки .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стари Вук

28.11.2018 10:41

ЧИТАМ ОВЕ КОМЕНТАРЕ И НЕ МОГУ ДА ВЈЕРУЈЕМ КОЛИКО СУ ЉУДИ ЗАЈЕДЉИВИ И ЗЛОБНИ. ПИШУ О ЧОВЈЕКУ КОГ УОПШТЕ НЕ ПОЗНАЈУ, АЛИ ВАЖНО ЈЕ ПРОСУТИ ГЊЕВ ЗБОГ СОПСТВЕНОГ НЕУСПЈЕХА У ЖИВОТУ. ГЕНЕРАЛА САВЧИЋА ЗНАМ ЈОШ ИЗ ВРЕМЕНА КАДА ЈЕ БИО КАПЕТАН И ОДГОВОРНО ТВРДИМ ДА НЕ ПОЗНАЈЕТЕ ЧОВЈЕКА О КОМЕ ПИШЕТЕ. ЈЕР ДА ГА ЗНАТЕ СИГУРНО БИ ЗНАЛИ ДА ЈЕ ТРИ ПУТА РАЊАВАН, А ОД ЗАДЊЕГ РАЊАВАЊА ЈЕ ОСТАО ИНВАЛИД. КАО БОРАЦ ЈЕ У ЖИВАО ВЕЛИКО ПОВЈЕРЕЊЕ ГЕН. МЛАДИЋА, А СВОЈИМ БОРЦИМА ЈЕ БИО ИДОЛ. КАКАВ ЈЕ БОРАЦ БИО ГОВОРИ И ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ ВАНРЕДНО УНАПРЕЂИВАН ДО ЧИНА ГЕНЕРАЛА И ТО СВЕ У РАТУ. ОН ЈЕ СВОЈИМ РАНАМА И ХРАБРОШЋУ ИЗГРАДИО СВОЈУ ВОЈНУ КАРИЈЕРУ И СВИ МИ КОЈИ СМО МУ ТАДА БИЛИ КОЛЕГЕ ЗНАМО ДА ЈЕ ОВО ИСТИНА. РАЗМИШЉАМ О ТЕКСТУ И КОМЕНТАРИМА И ПИТАМ СЕ ШТА ЈЕ ТО ОН ТРЕБАО ДА КАЖЕ МАНДАТАРУ, МОЖДА ДА КАЖЕ ДА НЕ ПОДРЖАВА НИ ВЛАДУ НИ ИНСТИТУЦИЈЕ И ДА ЋЕ ОН СА БОРЦИМА НАПРАВИТИ ПУЧ? А СА ДРУГЕ СТРАНЕ СУ, ТАКОЂЕ БОРЦИ И ЊЕГОВИ ВОЈНИЦИ. МОЖДА БИ ТРЕБАО ОКРЕНУТИ СРБЕ НА СРБЕ? И ЈОШ НЕШТО, ЧОВЈЕК НЕМА ВОЗАЧА, НЕМА ПЛАТУ 5000, НЕМА СЕКРЕТАРИЦУ. БОРС ЗАПОШЉАВА ДЈЕЦУ ПОГИНУЛИХ БОРАЦА..... ИТД. ПОЗДРАВ ЗА ГЕНЕРАЛА ОД РАТНОГ ДРУГА

ОДГОВОРИТЕ
Name

65

28.11.2018 11:25

Тако је пријатељу слазем се 100%,један од ријетких официра који је исао на целу ,ја сам био у цети оклопних транспортера у 65 пуку и он ми је био комадант за све нас који познајемо његов ратни пут он је ХЕРОЈ.

Name

ЛУКАВА ЛИСИЦА

28.11.2018 11:27

Немој га бранити, њега и њему сличне југо официре који су на рачун погинулих бораца ВРС унапређивани и одликовани, а терет рата су на својим плећима изнијели резервни официри, подофицири и обични војници. Свака част некима од њих, а мало их је. Данас ти пензионисани југо официри заузимају радна мјеста у Републици Српској и БиХ и примају поред високе пензије из Србије велике хонораре и накнаде. Док су били на служби у ВРС примали су плате од Србије и Републике Српске и мало им је било. Срамота.

Name

МГ

28.11.2018 11:37

Е мој Вуче, немаш ти појма. Распитај се мало

Name

Ронин

28.11.2018 12:10

Стари вуце све тацно осим да је у рату досао до цина генерала..усао као мајпр изасао као ппук..у цин генерала произвео га М.Саровиц 5 год.после рата на основу цега је сад добио стан слоупотребљавајуци владину уредбу из 96 да сви ратни генерали имају право на смјестај у РСу..На цело борацке досао уз подрску СДСа ..Мектиц му запослио кцерку у Дирекцији за странце а М.Мициц зену као директора куда Семберија..зато се одузио лобирајуци за СДС прве две године и не дајуци подрску Додику за референдум о суду БиХ.тако до локала ..од локала до ових избора тисина зато је од Додика добио стан..велики пријатељ М.Босица и Вукоте и Додика и Цубрија и Обрена и Стевандица и Лукаца и јбга умије цовек..и Србије пензија и Борса плата итд..мој стари олињали ..уце

Name

ре Стари вук

28.11.2018 12:32

Врло је вјероватно да многи, који коментаришу , не познају лично дотичног генерала, али су резултати његовог нерада веома видљиви. Зар није часно, пошто је војник, да поднесе оставку, кад види да му борци и даље ходају беспућима Балкана обесправљени у сваком смислу те ријечи ?

Name

Ре Ронин

28.11.2018 13:01

Тачно тако, за вријеме прошлих локалних избора он је био шеф изборног штаба Мића Мићића. Он ће и са Бакиром бити добар, само да има користи од тога.

Name

Славко

29.11.2018 18:38

Нисам знао да је рањен у главу па да се зато тако понаша, само граби све сто може узети.Ако хоћеш да причамо о унапредјењу можемо причати и о томе. Није он сам, има и још пар који су добијали цинове као да им је Аркан давао а не регуларна војска. Овце смо ми сви били.Ста је заједницко Пандуровићу,Савчићу,Јоловицу ...? Није част,херојство,јунаштво,памет ...

Name

А кога

28.11.2018 11:22

Да подрзава него онога од кога тразите разне привилегије. Да не би излазио да руси своју дрзаву са насим непријатељима. Срам вас било за васе писање онај ко је искрен борац он је увек за своју земљу без обзира које на власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дане

28.11.2018 11:30

Веома глуп чланак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛОБОДА

28.11.2018 12:04

Савчић је своје рекао, треба да иде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

28.11.2018 12:05

Уколико Савчић не поднесе оставку, треба извести борце на улицу, хитно. Нека изађе 500 - 1000 доста! И нема одласка кућама док му се не виде леђа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

АС

28.11.2018 12:56

А ти ћеш из кафане гледати и навијати

Name

гаги

28.11.2018 13:33

Немој Марко ко бога те молим знамо да си јак, ево тресе се РС од твојих протеста.

Name

ЈОВО

28.11.2018 12:06

СРАМОТА САВЧИЋУ!!!!!!!!! ТИ ГЕНЕРАЛ?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXX

28.11.2018 12:06

Ееееее, тешко нама са оваквим генералима!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

иди савчићу!

28.11.2018 12:08

одлази!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ееееехххх

28.11.2018 12:09

КАКО ГА НИЈЕ СРАМОТА ДА ПРИМА ТОЛИКУ ПЛАТУ ДОК БОРАЧКА СИРОТИЊА РОВИ ПО КОНТЕНЕРУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРОДАО СЕ ДЕЗЕРТЕРУ!

28.11.2018 12:10

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ САВЧИЋУ, САВЧИЋУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јовица

28.11.2018 13:00

Од основне сколе је на терету народа и пореских обвезника срам га било а казе како су ратни војни инвалиди све узели фукара

ОДГОВОРИТЕ
Name

САВЧИЋ

28.11.2018 13:21

То је ем лош генерал, ем лош карактер, да није тако не би се додворавао дезертерима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жао ми је

28.11.2018 13:22

што ми земљу за коју сам ратовао уништише генерали у сарадњи са дезертером на власти! Ееееее моје младе године!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОГ СВЕ ВИДИ

28.11.2018 13:23

ЈЕДНОМ ЋЕ ДОЋИ НА НАПЛАТУ СВО ТО ЗЛО КОЈЕ НАМ ЧИНЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

савчићу генерале

28.11.2018 13:23

ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срето

28.11.2018 13:34

Да ли он чита ове коментаре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Били...

28.11.2018 13:47

Залосно је да борци прве категорије дибију на годисњем нивоу само 150,00марака а лопиви раде ста хоце и продају се својим гласом за лицну корист владајуцем резиму. Прави борци и родољуби су изгинули, кад би могли видјети засто су дали зивоте укопали би се јос дубље у земљу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

професионалац

28.11.2018 14:10

То је недопустиво .........

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

28.11.2018 14:18

САВЧИЋ ЈЕ БИО КАО МАЛА БЕБА СА ПАЖЊОМ СЛУШАО И СВЕ ОДОБРИО. ЧОВЈЕК ЈЕ ЗАДОВОЉАН САМ СА СОБОМ.ГДЈЕ СУ ТУ БОРЦИ.СМИЈУРИЈА.КАКО ЉУДИ МОГУ СВЕ ЗАБОРАВИТИ И ПОИСТОВЈЕТИТИ СЕ СА ОНИМА КОЈИ СУ НА ВАЖНИМ ФУНКЦИЈАМА.СВИ СУ СМИЈЕШНИ ОД РАКУЉА ППБ,ПНБ,СИЛОВАНИХ КАД МОРАМ ТАКО РЕЋИ ПА ДА НЕ ГОВОРИМ ДАЉЕ. САМО КАД ВИДИТЕ ТЕ ПОЛТРОНЕ НАШТО ЛИЧЕ ДОСТА ВАМ ЈЕ.ГДЈЕ ИХ САМО ТАКВЕ НАЂУ.ЊИМА СЕ НАРОД ИСМИЈАВА САМО СЕ СЛИКАЈУ И ПЈЕВАЈУ КАО ПАПАГАЈИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кобац

28.11.2018 15:05

Ово је срамно. Нај боље је да некоментарисете за некога кога незнате и непознајете. "ГЕНЕРАЛЕ"све похвале за Вас рад и велике доприносе током (несретног) рата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина

28.11.2018 16:52

Цист примјер једног полтрона, који гази по свему сто нам је свето, за лицни и интерес криминалне хоботнице. Нецовјек и манипулатор као и онај огавни Цургуз.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

28.11.2018 17:17

Савчић одмах да поднесе оставку јер ништа није урадио за борачку популацију само гледа свој интерес то је црвена секта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер Хик

28.11.2018 17:52

Година је 2015. Градски одбор Борачке организације Добој уз подршку око три хиљаде грађана, мирним окупљањем у парку, између осталог, траже да се поништи одлука о приступању града Добоја заједници општина турског свијета и оставку градоначелника Добоја Обрена Петровића. Прикупљено је око 10 хиљада потписа за опозив градоначелника. На састанак код Петровића долази предсједник Борачке организације Миломир Савчић. Резултат, ГО Борачке организације Добој одустаје од протеста и попиша 10 хиљада људи који су, именом и презименом, стали уз њих!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

28.11.2018 17:59

Ништа од њега,страшно

ОДГОВОРИТЕ
Name

суноврат

28.11.2018 19:18

Савциц-Сурлан , двојац који је довео БОРС до суноврата. Старлета је идеолог БОРС.Сукња предсједава Скупштином БОРС у Добоју.... и дрзи кљуце од одаја....

ОДГОВОРИТЕ
Name

20/3 М55

28.11.2018 22:45

Треба да дође жешћи борац на његово мјесто.

Name

Будо

29.11.2018 08:26

Ово је највећа истина што се тиче БОРСа.

Name

За суноврат

29.11.2018 10:20

То јесте навећи њихов проблем

Name

Аустриа

29.11.2018 08:05

Тоје хвала убијање бораца коју сесе борили коме за ове и овакве клозете

ОДГОВОРИТЕ
Name

касно

29.11.2018 11:44

Ту оставку је требао тражити мјесецима прије СЗП,градити дио кампање на издаји руковоства борачке организације на свим нивоима,што је истина, сад је касно за све.

ОДГОВОРИТЕ
Name

поп

29.11.2018 12:41

Најгорем полозају демобилисани борци су у Цијелој БиХ.и у РС и у Феферацији.ми се убијали због ратних профитера.генерала некаквих политицара.а они од 92 до данас сарадјују.који је генерал погинуо или изасао сворц из ратс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Савке

29.11.2018 16:02

Не процитах да је неки медиј објавио да је Уставни суд јуче (28/11/2018) неуставним прогласио закон који је највећи Савцицев подвиг. Све је то било само мазање очију пред изборе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

29.11.2018 18:46

ГБО у Добоју су преузели ситни криминалци и сецикесе а довео их је управо Савчић по налогу Обрена Петровића! Обрену су се тресле гаће јер су борци тада успјели прикупити 10.000 потписа за његову смјену али тада ускаче његов пајтос Савчић по налогу врха СДС и врло брзо долази до смјене руководства ГБО Добој.Долази Перо Тубиц који је све друго осим борац.Укуцајте на нету Перо Тубиц Добој па ћете видјети која дјела стоје иза њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

багра...

29.11.2018 20:51

Ма људи моји то је багра невиђена, све што су могли себи су рјешили. У бившој ВРС су све покрали и уништили, а након што су издали ту исту те војску, због својих личних интереса, себе су постављали за некакве савјетнике на разна мјеста, тобоже све знају и умију. Увукли су се у све поре цивилног живота и поново владају. Једино Додику нису могли прићи али како сада стоје ствари и њему ће дохакати, ако већ нису. Под хитно то треба склањати са чела свих организацији и институција, јер су то ликови без имало части и морала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нема наде

30.11.2018 09:45

Оставка или не, свеједно. Доћи ће други. Све је то исто, негдје ублизо. Таки је то народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КУПЉЕН!!!!!!

30.11.2018 15:36

Вјеровао сам у Генерала кад је преузео БОРС али после његове изјаве са састанка са Висковицем видио сам да је и он ПАПАК!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ауууу

30.11.2018 17:15

Добио стан од премијерке... у бјељини...

ОДГОВОРИТЕ