Savčić hitno da podnese ostavku

Uličnim protestima mijenjali su predsjednika BORS-a, davali prijedloge kako i na koji način da se riješi i poveća standard boračke populacije, ali vi ste kao institucija jednako ostajali nijemi i letargični po ovom pitanju.

Republika Srpska 28.11.2018 | 07:51
Savčić hitno da podnese ostavku
Osim štrajkova boraca, djece poginulih boraca VRS i ratnih vojnih invalida nije se odmaklo dalje.

Gospodine Savčiću, vrijedi li vas podsjetiti da ste upravo vi na poziciju predsjednika Boračke organizacije Republike Srpske došli na konto kritike o velikom neradu vašeg prethodnika Pantelije Ćurguza, i nastavili sa istom, i gorom praksom, a za vaš nerad od države ste dobili stan i platu od oko 45 boračkih dodataka koji se borcima isplaćuju neredovno i krajnje ponižavajuće!

Imate sve privilegije: sekretaricu, kabinet, automobil i vozača, sa stanom i platom oko 5000 konvertibilnih maraka koje smo već pomenuli.

Borci vam, evo sada u februaru će biti pune tri godine spavaju pod vedrim nebom štrajkujući u parku “Dr Mladen Stojanović” u Banjoj Luci, kada ste ih obišli za ove tri godine da vidite da li su uopšte i živi?!

Jedva dva puta kada je na vas vršen medijski pritisak od strane sina poginulog borca Njegoša Tomića, i tu se sa lažnim obećanjima sve završilo!

Bježite od odgovornosti za loše stanje boračke populacije poltronski se dodvoravajući dezerterima na vlasti kako bi ste sačuvali lične privilegije i time se još više okoristili, naravno ne pominjući tuđu muku a nje je mnogo!

Primjer vam je i Davor Dragičević, borac, ratni vojni invalid čijeg sina je ubila mafija u centru Banjaluke, čovjeka koji osam mjeseci kuka i jauče tražeći pravdu.

Kad ste došli na trg?!

Kada ste ga obišli?!

Kada ste mu pružili bilo kakvu podršku?!

Jedino što vi znate je obući čistu košulju i obići sve i jedan parastos, glumeći ucvijeljenu babu narikaču, i sve to ponavljamo za velike vaše privilegije, što bi ste trebali da radite volonterski iz poštovanja prema vašim poginulim saborcima iz rata!

Poslije svega vi danas nastavljate stopama vašeg prethodnika Pantelije Ćurguza koji je zbog zasluga za uništenje boračke populacije dobio mjesto Dodikovog savjetnika.

Sada ste pokazali svoje pravo lice dajući podršku satrapima boračke populacije u Republici Srpskoj jer ste odlučili podržati vladu mandatara Radovana Viškovića.

Pitamo vas, odakle vam pravo i u čije ime to radite?!

Milomire Savčiću, vi otvoreno radite za režim i Milorada Dodika, vrijeme je da podnesete neopozivu ostavku!

Za neko novo poslovno namještenje i karijeru ne brinite, uvjereni smo da će vas Dodik nagraditi mjestom savjetnika u njegovom kabinetu u Sarajevu, jer njemu će dolje da potrebuje “velikih Srba” koji će vraćati zastavu pred vrata kabineta svaki put kada mu je na personalni dogovor ukrade Bakir Izetbegović!

(U centar/Pokret treći blok)

Komentari / 138

Ostavite komentar
Name

isti kao i svi

28.11.2018 06:54

uhljeb i govno nevidjeno...

ODGOVORITE
Name

LAŽ

28.11.2018 07:44

Stan je dobio od Fonda PIO, i prodao ga je prije mjesec danas. Tako da više nema stan.Lažete

Name

talas

28.11.2018 08:05

Ovi što vode nekakva udruženja, sindikate i sl. čim ozbiljno zatalasaju mase, Dodik ih kupi pa pstanu blagi, amortizeri režim-narod.

Name

boorKoo

28.11.2018 08:17

tipični režimski jastreb, uhljeb i profesionalni prodavač magle

Name

Re LAŽ

28.11.2018 08:24

Od tih para kupio drugi u BG, a gde je prijeratni stan?

Name

Re Laž

28.11.2018 08:33

a sad vjerovatno zivi kao podstanar ili mozda spava u sluzbenom autu. Zao mi coveka, siroma'.

Name

POZADINAC

28.11.2018 08:41

Tacno uhljeb i u ratu pozadinac,sta moze reci osoba koja ga poznaje dugo samo karakter 0.

Name

vlado

28.11.2018 09:05

pa ljudi koliko treba vremena da shvatite da bilo ko ko bi dobio neki resor da vodi cim se drugi pobune oni odma budu kupljeni ili natjerani uslovljeni da rade za rezim tako je bilo i sa duskom vukoticem uhljebise ga da cuti a borci osdadose opet prosjaci i bilo ko da je sa njima kao i ranka misic sve su to bile predstave za narod koji nezna ne cita izmedju redova sta je upravu prava istina al sta se moze takvi smo cutimo trpimo i sve se ponavlja

Name

slavuj

28.11.2018 09:10

Takav bješe i onaj Slavuj, da pogine za narodne mase, a čim uđe u skupštinu bih, zanijemi, nestade slavuju glasa.

Name

čova

28.11.2018 09:14

Ja sam borac,51 mjesec prve linije,RVI,stan sam kupio,imam troje djece,preživljavamo kako znamo i umijemo,možda je gosp.Savičić bio dobar borac,možda je dobar čovjek,ali za ovu funkciju definitivno nije,povuci se Savičiću i pusti nekog ko će se istinski boriti za prava boraca,borci su u ovoj našoj RS zadnja rupa na sviralu,dezerteri i ratni profiteri nam bacaju mrvice sa svoga stola,a rukovodstvo BORSa im aplaudira

Name

Poslednji kineski car

28.11.2018 09:59

Nije kriv Savčić, krivi smo mi borci. Savčić nije u stanju ništa da uradi, jer BORS "nema boraca" bukvalno govoreći. Ima ih samo na papiru kao članstvo. Borce "imaju političke partije" i takvi borci poštuju ono što im kaže Dodik, Vukota, Pavić, Čavić, Ivanić i Đokić, a ne što priča Savčić ili bilo koji drugi predsjednik BORS-a. Sve je politika, mi smo kompletno kao "narod pobudalili od politike". Koga da okupi Savčić i dovede pred Vladu? Ko će doći sa njim? Kada ne može i ne smije cijela "ujedinjena opozicija"?! Naravno da je i predsjednik BORS-a uvijek blizak vladajućoj politici, tako se na kraju krajeva i bira, samo je razlika ko vlada u tom trenutku. Prvi je krenuo sa tim SDS, sjetite se Borislava Bojića i Save Cvjetinovića, obojica predsjednici BORS-a. Kasnije je to Dodik samo prepisao i došao je Pantelija Ćurguz. Savčić je biran kao "kadar" SDS-a, ali je vlast mudro prišla njemu i pridobila ga. To je kod nas postalo sve "normalno" na žalost. Jer, prije 4 godine biti "papak" je bila sramota, a sad' imate trku ko će biti "papak" i to je postalo normalno, što bi naš narod rekao to je "dika"?! Ipak, čini mi se da smo mi svi, ili bar velika većina nas "najveći papci", jer to sve gledamo, trpimo i kritikujemo samo pomoću "tastature"?! Nemamo niti pravog' vođe ko će nas okupiti i predvoditi, niti imamo "muda". Kukavice smo, na žalost.

Name

БООГ

28.11.2018 14:13

Провео је четири године замајавајућ десетине хиљада припадника борачких категорија,који живе на рубу егзистенције заједно са своим породицама.Имао је примања неколико хиљада марака(србијанска пензија, плата у БОРС-у преко 2500 КМ,дневнице,путне трошкове итд.).Стан на кориштење у центру Бања Луке(600КМ). Мјењао га је неколико пута да задовољи своје болесне потребе.Имао је и два службена аута.Када су га питали шта ће са другим аутом ,рекао је:"Нека стоји ако се ово поквари".Гдје год је путовао плаћао је скупе хотеле док члановима органа БОРС-а никада није дао ни за путне трошкове.Ништа није урадио за побољшање статуса борачких категорија.Причао је велике приче да би себи дигао цијену и на крају поентирао са станом од 88м2 кога је одмах и продао једном муслиману.Свим овим и још козна чим што ја не знам пљунуо је на на униформу ,чин српског генерала и саборце.

Name

Nakupio

28.11.2018 18:08

se love od crvenih poganćera.

Name

Prijedlog

30.11.2018 11:42

Za predsjednika BORS-a postaviti poznatog laktaskog ratnog i poratnog kriminalca Zeljka Milinkovica, koji se sada nalazi na celu paraveteranske organizacije bandita , koji reketiraju preduzeca u Banjaluci. Kad je bal - nek je maskenbal!!!!!!!!!

Name

Мирослав борац од Вуковара РВИ

28.11.2018 06:55

А шта је цвјећа положио, баш сте незахвални.

ODGOVORITE
Name

gosina

28.11.2018 06:58

ma nemojte tako. G_din Savcic je donio toliko zakljucaka da ni Vi novinari niste uspjeli sve prenijeti u medije. Od iduce godine i on ce u kabinet Dodika. Toliko mi se zgadi kada posle sjednice izdju i kazu "donijeli smo zakljucke......E moji jadni borci ko nas vodi u miru.

ODGOVORITE
Name

Strasljivci

28.11.2018 08:51

Nevidimja tu ni B od boraca. To neki borci kada se ne mogu u miru izboriti za svoja prava i pokunje glavu ko nojevi u pijesak a mogu mislit sta je bilo u ratu.Poginuli su oni koji je slucajno metak pogodio kad su posli izviriti iz dobro ukopanih bunkera .Da nije bilo Mladica i Karadzica vec bi po njima trava izrasla koliko su se bili ukopali.Sad neka mlate njima oni koji su rat proveli u vrucim prostorijama neki kabineta i koji su svercali dok su se oni mrzli a jos im i debelo placali i vrecu brasna i kutiju cigara.

Name

Borci na infuziji, general uživa

28.11.2018 10:04

Savčić je najobičniji bijednik, koji je prezreo stvaraoce, demobilisane borce.. Osoba, koja se trebala boriti za ikakva ljudska, pa boračka prava, obični je izdajnik. Najgore od svega, pogazio je poginule, pljunuo im po kostima, po njihovoj djeci. Zaboravio RVI-e, koji su dali dijelove tijela za neku slobodu, sad su na margini preživljavanja. Savčić je gori od ovih papaka, jer je sebe itekako uhljebio, obogatio, porodicu pozaposljavao na dobra mjesta, a još uvijek boraca bez smjestaja, mnogi žive u teškoj sirotinji. On je najobičniji poltron, ponizni sluga vlasti, sluga šake dolara, dodatne nekretnine, sve je vrijedno prezira. Malo je njegova ostavka, on se treba javno izviniti svim učesnicima rata, porodicama poginulih, RVI-a, raseljenom narodu, pokloniti se do zemlje, ako ima imalo savijesti. Gledajući kako se ponaša, sakriće se za njihove skute, šutiti u mišjoj rupi, brati sve beneficije, kao i dosad. Sram te bilo takav generalu.

Name

kuku nama sa nama

28.11.2018 07:00

Za vracanje zastave mu treba mlada vojska,koje sada nema,a na osnovu koje je stekao slavu u ratu.Kakav Savcic,pjandura obicna,ali hajde optužnica je u radu za njega,pa nece valjda dugo jos

ODGOVORITE
Name

tito

28.11.2018 07:01

Bravo za tekst! Čista desetka!!!

ODGOVORITE
Name

Banja Luka

28.11.2018 07:28

Nazalost bio sam borac i to na prvoj liniji nekih godinu i po dana sa 18 godina zivota. Na svu srecu, kasnije mi nije bilo neophodno da se prijavljujem u tu Boracku, da mi eventualno ti "stručnjaci" nesto pomažu. Svi oni vode racuna o svom statusu, te i zbog toga je i nastalo toliko udruzenja proisteklih iz odbranbeno-oslobodilackog rata.

Name

RASPUCHIN

28.11.2018 07:03

Брозов питомац је и даље на задатку и у служби "црвеној секти". Свако ко је мислио да ће се са његовим доласком нешто промјенити је наиван. Једино што ме још занима је сљедеће : Да ли ,поред ове плате , прима и пензију из Београда и у коликом износу? Јер , опште је познато да многи припадници секте примају по неколико плата а неки и пензију приде.

ODGOVORITE
Name

realno

28.11.2018 16:57

Hobotnica je to, nece se nista promijeniti ni sa cijim dolaskom, ne bar na pvaj nacin. Pravna drzava!

Name

Obilic

28.11.2018 07:04

Generale,izdajnice rdjom kapo dok tije koljena.

ODGOVORITE
Name

Prevedi

28.11.2018 08:53

Koji ti jezik pricas sviju ti.

Name

Za prevedi

28.11.2018 19:35

Mnogo si pismen ...

Name

ROMANIJA

28.11.2018 07:04

Davno sam pisao da ovog bandita treba smjeniti i na robiju poslati. Nikakav general nije bio na ratistu, na Olovu je pobjegao s ratista kao zec , od straha bacio pistolj u rijeku Biosticu. On je sramota za BORS. 5.000 km za nerad. Fujj

ODGOVORITE
Name

Trebinjac

29.11.2018 11:06

Kad ce isplata pomoci za lijecenje od karcinoma za borce prve kategorije i rvi ili nema para potrosili

Name

NITI JE NITI CE

28.11.2018 07:05

NIKO OD PREDSTAVNIKA I OVE I DRUGIH POPULACIJA NE CINI NISTA ZA NAVEDENE SEM ZA SEBE I SVOJ INTERES I TO ILI MIJENJATI ILI PRIHVATITI NA STA SMO NAVIKLI. I SAMO JEDNO PITANJE- STA CE BITI SA ONIH BORACA KOJI OVIM BAJNIM IZBORIMA I NAVODNOM SMJENOM VLASTI OSTAJU BEZ POSLA I PRIHODA, STO ZNACI DA SE BROJ NEZBRINUTIH BORACA SAMO POVECAVA A SAMIM TIM I NEZADOVOLJSTVO U NARODU...DOKLE VISE OVAKO PITAM VAS GOSPODO?

ODGOVORITE
Name

BADE

28.11.2018 07:05

PODHITNO NEOPOZIVU OSRAVKU

ODGOVORITE
Name

Re

28.11.2018 10:36

On će se povući (povukao se), pobjegao je i 1995 sa položaja oko Sanskog Mosta.

Name

7590/6

28.11.2018 16:16

Navod o bjezanju sa Sanskog Mosta nije tačan. Tog dana kad je pao grad, kompletan borbeni sastav 65. Zaštitnog puka je bio na Korčanici. Nakon stabilizacije linije odbrane, aktivno je učestvovao u protivnapadu i izbio u selo Usorce, što je bila i poslednja borba te jedinice.

Name

ma ,nece moci ,o Korcanici

28.11.2018 23:06

95 ...je korcanica ,,pala,kao i Lusci Palanka ..jesen ....6 .sanska nocom ,napustila raskrsce ,o stavila djel 16mot brig ...koji su dj .pobijeni i zarobljeni ,povukli se do ...Kamengrada ,pa opet nazad do Lusci Palanke ..ukopavanje ,Lusci palanka je bila i prije napustena ,tako da i nije bilo razloga za zrtve ..al eto bi kako bi ,a i te generle moje oci ne vidjese bogdo ni tada a ni sada .....

Name

N*1

28.11.2018 07:07

STIDI SE SAVIČIĆU...

ODGOVORITE
Name

Papanska posla

28.11.2018 22:11

Ne zna se on stiditi, da zna, ne bi se ovako ponašao, bio bi bar malo odgovoran prema sebi i borcima. Koje prodane duše, svaki sljedeći je gori i gori. Da li ima iko od istaknutih boraca, da je "normalan čovjek, da je na svom mjestu'? Sve izdajnici9 poltroni i papci...

Name

Đorđe

28.11.2018 07:10

Ako ga smijenimo ode za savjetnika Dodiku. Kakvi paradoksi. Kuka mi čovjek, nepoznat, u čekaonici na stanje u Republici Srpskoj, gotovo beznadežno izgleda. Čisto iz poštovanja prema straijoj osobi i bolesnoj, kao pratim ga, jer se meni obraća. Kaže da je za sve kriv Mektić i Govedarica. Pitam ga: Je su li oni na vlasti. Kaže rade sa Amerikom zajedno, STRAŠNO odgovorio sam mu, ali on nije skontao, Strašno je kako on razmišlja o svojoj sudbini. Oteli su nam državu i pamet, ostao je goli život. Pa sada razmislite, ostanite uspravni i nepovijajte kičmu. Nemojte gledati RTRS, ATV i čitai njihove medije. to je terapija za sve da ozdravimo, a plaćati moramo, kažu tako je bilo jednom u Njemačkoj. Pozdrav dobrim ljudima i OPTIMIZAM molim....

ODGOVORITE
Name

dok

28.11.2018 07:46

Eh, kad bi takvih ako što si ti Đorđe, bilo bar 30%, ali nije. Tako i ispravno, razmišlja jedva 3 od stotinu u korpusu koji nazivamo srpskim. Da zlo bude veće, ta brojka je u opadanju, pala je ispod reverzibilnog nivoa, što jasno govori da se svjetlo više upaliti ne može i da "terapija" koju ste predložili neće pomoći. Poziv na optimizam je krik koji niko čuti neće.

Name

gligorije

28.11.2018 08:24

@Đorđe,,,to se zove "ispiranje mozga", mnogi žive izvan prostora i vremena, decenijske manipulacije i kljukanje lažima dali su rezultat, srpski narod je u globalu dezorijentisan, ciljano dezinformisan i zbunjen. Stanje je alarmantno

Name

Poslednji kineski car

28.11.2018 10:50

@Đorđe, dok, gligorije: Bravo. Sva trojica ste me oraspoložili, kao da sam dobio nekakav elan, nadu, da nije sve izgubljeno, da još ima "ljudi". Pozdrav!

Name

Za Djordja

28.11.2018 20:29

Da, surova istina i stvarnost.

Name

Banja Luka

28.11.2018 07:11

Tako je..al sta vrijedi...niti ce on dat ostavku..niti ce se poboljsat status borca.....nece niko nist....

ODGOVORITE
Name

Дејан

28.11.2018 07:36

Другим ријечима, пустите га нека не ради ништа, ћутите и не таласајте, нас је свега 7-8 стотина хиљада, а њих пар десетина хиљада, шта им можемо ми!? Свака част, очигледно уобичајено размишљање као и већине бораца, радника или пензионера у РС већ деценију...

Name

Мирослав

28.11.2018 07:12

Исти систем као код Ранке Мишић , критикује , оптужује , прави разне сцене , пушта се прича по граду о вожњи у гепеку , претњи а у стври све ради са владајућим.

ODGOVORITE
Name

Ejfs

28.11.2018 09:09

Miroslave ako za Boga znas ne prizivaj je jer je zena djavo tj sotona Kako si je spomenuo cijeli dan simi pokvario.Bratski pozdrav.

Name

Vuk

28.11.2018 07:13

Svaka casta za tekst...pravo u metu..."njemu ce u sarajevu trebati velikih srba da vracaju zastavu pred vrata'...pa normalno srbuju kada je pred vrata kao vracaju a da je pred kakav rov negdje na frontu treba staviti nigdje nikog ne bi bilo...!

ODGOVORITE
Name

Ejfs

28.11.2018 09:02

Znas sta prijatelju.Ja volim ovu zastavu vise nego sebe ali ovo sa zastavom je cisto proseravanje od strane dodika koji se nije ni borio za nju.On sa ovim postupcima vrijedja prvo zastanu i sve one koji su se borili za nju i Republiku Srpsku. Ovo moramo mi zaustaviti a ne neki bakir i sefik. Nas vredja s tim sto namnosi zastavu gdje joj nije mjesto.Za mene je to kao da je odnio u WC.

Name

Re RASPUCHIN

28.11.2018 09:17

Да , у праву сте. Поставља се велико питање : Да ли је он "избацио" из кабинета постојећу заставу пред врата или је додатно поставио још једну пред улаз у кабинет?

Name

NN

28.11.2018 07:18

Svaka čast za pokret treći blok naveli ste sve kako jeste u boračko organizaciji ima tu još puno da se doda oni služe režimu i svojim privilegijama

ODGOVORITE
Name

5

28.11.2018 07:19

Smećari...Borci su odavno degradirani drzavu vode deerteri i profiteri.A da ne spominjem po istitucijama puno direktora cak iz tih generacija rata ..Kada pisu biografiju gdjeste bili u ratu na radnoj obavezi a da nepricamo pune istitucije POLUTANACA i Hrvata ..kada bih ih provjerili gdjesu bili u ratu..Od Novog Sada..Beograda..Zagreba..Kad je rat stao sada obozavaju RS.i srbuju i vole srpske PARE..A kada se ratovalo nigdje nikoga..Ja to gkedam ocima svojim po istitucijama..BORCI SU POPISANI...A i nekasu kada su kukavice...Zadjite u u istitucije i provjerite ljude na fukcijama i popisite i provjerite gdjesu bili u ratu...A tako popisite i provjerite borce na birou i sa fax koji su ratovali a nisu zaposleni ni na fukciji...zaprepasticete se...Nekadasnji donatori sad su vecinom direktori

ODGOVORITE
Name

RAJS ARČIBALD

28.11.2018 08:15

A STA JE TU ČUDNO ILI NOVO? KOD SRBA JE TAKO VJEKOVIMA UNAZAD, ONI KOJI SU RATOVALI I KRVARILI ZA OTADŽBINU SU NEPOŽELJNI, NEBITNI, A DEZERTERI I PROFITERI SU JEDINO SPOSOBNI DA UPRAVLJAJU STVORENOM DRŽAVOM. TO JE PRIJE SKORO 100 GODINA OPISAO,POTPUNO NEUTRALNI, ARČIBALD RAJS U KNJIZI ''ČUJTE SRBI''. KO SADA POMINJE NAŠEG SLAVNOG I ČASNOG ĐENERALA RATKA MLADIĆA? ON JE PREDVODIO ČIZMU I OPANAK U STVARANJU REPUBLIKE SRPSKE, A NE KOCKARI I RATNI PROFITERI . SADA SRBI IZMISLJAJU NOVE IDOLE. TO POTVRĐUJE ČINJENICU DA SU SRBI LAKOVJERAN, POVODLJIV,MOGLO BI SE REĆI I PRIGLUP NAROD, JER SVAKU KRVLJU NATOPLJENU SLOBODU PREDA ONIMA KOJE NEKO DRUGI NAMETNE. TAKO JE KROZ ISTORIJU, SVE STO U RATU STVORIMO U MIRU IZGUBIMO.

Name

milan

28.11.2018 07:22

gola istina,bravo!!!

ODGOVORITE
Name

ROBOKOPAČ

28.11.2018 13:55

BRAVO,RECEPTURA ZA PONIŽAVANJE BORACA SU IZMISLILI DONATORI I OFICIRI JNA.BRČKO JE PO TOME BOLO PREPOZNATLJIVO DILJEM BIVŠE DRŽAVE,INOVACIJA NEKIH KUTLEŠIĆA.

Name

Dr

28.11.2018 07:23

Sram te bilo Savcicu, spustio si glavu pred dezerterima i ratnim profiterima, stidi se svakog borca VRS, zivih i mrtvih saboraca. Fuj....

ODGOVORITE
Name

Borac re Dr

28.11.2018 07:53

On nema ni obraza a ni glave, kako je bjezao kad zagusti, koliko je bjezao kroz borovu sumu vatra buknula prepao se borbe prda u prsa, sjeo u kampanjolu i bjezi za Han pijesak u bunker , smrad

Name

isti

28.11.2018 07:56

Jeli se mi pitamo ima li uopšte boraca i treba nam jos gore da bude

Name

Poltron

28.11.2018 07:29

100% je predlagac u pravu. Njemu je svaki potez (SVAKE) Vlade odlican, jer dobro je ugradio sebe. Borci, borci ste bili u ratu-borci ste, ako ste i u miru za ISTINSKE vrijednosti: bolje danas i sutra za SVE PODJEDNAKO! Suprotno, borci ste za interes. Ako ste borci koji SAMO djeci svojoj obezbedjujete bolje sutra-niste borci....Jer pravi borci zele da obezbijede bolje sutra i nasljednicima svojim-bar do 11. koljena (Biblija). U suprotnom, radite SVE protiv svojih nasljednika.

ODGOVORITE
Name

Robin Hud

28.11.2018 07:45

Slažem se, slažem se da niti on,a niti bilo ko iz ovih udruženja : porodica nestalih,logoraši i sl. Nisu majčina mjesta! Čekaju ta vladina sredstva (grantove) pa onda na jagnjetinu u MyWey....jedino nešto ona Rajlićeva,a i nju je zloupotrebio Rudonja da ostane na vlasti....a ona vjeruje ,onako okićena i nafrajtana da i Ministar može biti....do duše ni Biserka nije ništa bolja! Sablić, je ponizio sve časne oficire,borce i one koji imaju svoje ja...koji imaju čast i dostojanstvo i one koji niko ne može kupiti čašom rakije! Zato mora otići ....ser je i on kao Rudonja učinio da se više nezna ko je borac,a ko kukavica....dijeleći prednje svakom ko je živio u periodu ratnom,ne praveći razliku između heroja-borca od švercera i lopova,ulizica i vucibatina koji su se vucarali po inostranstvu i krili u gradovima dovukli kad je gotovo, a kasnije postali najveći Srbi i borci parexelans!

ODGOVORITE
Name

Svetozar

28.11.2018 07:50

Sve je izgleda djaba, lično sam mu pisao nekoliko puta poduži nešta, mjenjaj opštinske odbore , raspusti sve kreni ispočetka ali nevredi, samo složno i skidati sve redom.

ODGOVORITE
Name

I posle Ćurguza Ćurguz

28.11.2018 07:53

Svaka čast autoru na odličnom članku i opisu lika i djela malog Ćurguza (ne zaslužuje ni ime da mu pomenem). Aktuelni predsednik BORS-a je nešto najgore što je BORS mogao da izrodi. Ne viđeni ljudski i moralni šljam. Prevazišao je u ne činjenu i svog prethodnika i mentora Ćurguza. Sram ga bilo čina koji nosi. Pljunuo je na sve pripadnike VRS i žive i mrtve. Godinama u komentarima tvrdim da je "mali Ćurguz" bruka BORS-a i da mu nije mjesto na njegovom čelu. A šta očekivati od čovjeka koji i na šišanje ide preko reda. Sram da bude.

ODGOVORITE
Name

Re RASPUCHIN

28.11.2018 09:21

Можда сте мислили рећи : "И послије угурсуза , угурсуз"?

Name

РВИ Вуковар

28.11.2018 08:09

Шта је човјек цвјећа изполаго.

ODGOVORITE
Name

BL

28.11.2018 08:09

Tekst je ubitacan svaka cast. Sve je tacno od slova do slova. Samo sto u ovom bananalendu nijedan funlcioner nije podnio ostavku u ppslednjih 30 godina. A posto pomaka u nasim glavama nema cisto sumnjam da ce ova prozivka da zatangira savcica. Nema od toga nista. Ovdje funkcionere prozivaju za najstrasnija kriminalna djela, sa dokazima, pa nikom nista. Te sto ih prozivaju oni nazivaju teroristima i izdajnicima. Tako da..... Savcic postavljen da ucutka borce, Misicka da ucutka radnike. Onaj akrap dozivotni predsjednik penzionera. Na celu studentske organizacije je takodje Miloradov mali. Konta li iko ista?

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

28.11.2018 08:15

To nisu bili borci..mi smo bili ljud koji nisu imali kud nego u rov.Pravi borac,poput ovih islamskih,se neprestano bori..da li za sebe pojedinacno,da li za masu.Prema tome ne zavaravajte se terminom BORAC.

ODGOVORITE
Name

Domi

28.11.2018 08:19

Nadjite mi srpskog generala iz ovog rata,a da nije govno! Nema vise Bojovica,Punika,Misica,ovo su sve govna i uhljebi!fuj gade mi se !

ODGOVORITE
Name

Re RASPUCHIN

28.11.2018 09:26

У праву сте али ово су све Брозови генерали (иако бих додао и остале чинове) а не "српски". Није коректно баш све ставити у исти кош ако због никог другог а оно због Славка Лисице и Ратка Младића

Name

žena

28.11.2018 08:27

Čim je imenovan za predsjednika BO RS, njegova druga žena, potpuni anonimus je postavljena za direktorku SKUD Semberija u Bijeljini. Previše privilegija za nesposobnog čovjeka.

ODGOVORITE
Name

Tom Talicni

28.11.2018 09:55

I kcerka zaposlena u zajednickim organima a ista ta supruga na listi za izbore pod br.5.

Name

Igrač

28.11.2018 10:54

Gospodja je postala direktor mnogo prije nego što je gen.postao predsjednik BORS-a, u toku sam sasvim slučajno.

Name

NN

28.11.2018 08:28

Ove navodno nevladine organizacije poput boračke i sindikati to su sve vladine organizacije i rade za režim a to što Ranka Mišić tamo se valja po skupštini to je sve prestava za budale

ODGOVORITE
Name

re nn

28.11.2018 09:49

Baš tako !!!!!!!!!

Name

Tom Talicni

28.11.2018 08:32

On je stvarno popisao i dokrajcio svojim ZAKLJUCCIMA bivse borce.Ocigledno mu i nije bio cilj da bilo sta uradi posto je samo mislio na svoje stambeno zbrinjavanje koje je i ostvario u Bijeljini prije izbora .I prodao isti stan uzeo novac posto mu izgleda stan nije ni trebao.Naravno njegova zena se ozbiljno bavi politikom i bila je na listi jedne opozicione partije i predsjednik je aktiva zena te iste partije.No to nije toliko bitno.Sta je najbitnjije ovaj MISTER ZAKLJUCAK je ubijdio nas bivse borce da smo besmrtniI I kaze da BORS ima 138 883 clana ..23 godine nakon rata uopste ne umiremo a nidje borca ne mozes vidjeti.Sad treba da pocnu izbori u BOrsu...i zavrsice se u maju..I niko nece opet objaviti REGISTAR BORACA ..jer je on kljuc za sve.On ce pokazati da nas nema ..Pratite izbore pa ce vam sve biti jjasno zasto je ovo NAJTRULIJA ORGANIZACIJA KOJA JE POTREBNA BILO KOJOJ VLASTI DA ZAUSTAVI TALASANJE I RED.

ODGOVORITE
Name

legija

28.11.2018 08:41

Obični dupelizac kao i većina predsjednika boračkih organizacija po gradovima.Poltrončine.Čast rijetkom broju izuzetaka

ODGOVORITE
Name

Republika Srpska

28.11.2018 08:45

Poštovani g. Viškoviću, sad ćemo vidjeti kako ćete vi borcima olakšati život. Zar je nije sramota da borac iz prvih borbenih redova ima 30 km, on je nije uvlakač za svoj interes. Borac koji probioa koridor, da bih kad je rat završen ostaje bez posla u Jelšingradi i bez 32 plate. Da bih g. Đurić kupio tu firmu i još jednu za svoje sinove a napaćene borce na ulicu. To svi znaju, hoćete i dalje prodavati maglu. Gdje vam je Ćurguz savjetnik sramota. Samo Vas pitam kad ćete pčeti gledati pošten narod a ovih uvlakača što idu u stranku zbog svog interesa je dosta. Mogla bih pisati i ovi iz SNSD što su se zaposlili u državne firme i uzimaju od boraca pare da se zaposle. Hajmo pogledati istinu u oči, dosta je više laži. Sve je otišlo u propast.

ODGOVORITE
Name

VETERAN ARMIJE BIH

28.11.2018 08:50

SVI SMO MI KOJI SMO RATOVALI IZMEDJU SEBE OSTALI NA MARGINI.sad su na vlasti pobjegulje,dezerteri koji su iz daljine navijali.OVO STO NAM SE DESAVA JE NA SVE TRI STRANE,..a opet retoriku pustaju da se mi krpimo a oni sa lovom VIA INOSTRANSTVO...pamet u glavu za sve nas...

ODGOVORITE
Name

mile

28.11.2018 09:27

Koji borci Dodik je podjelijo boracku populaciju pogledajte sta se desava godinama sad su jedini borci koji su ratovali legenda i lukac nama borcima jetrena ništa dati jer smo mi najviše ovome doprinjeli mi smo dopustili da glasaju najveći kriminalci u ovoj zemlji sad su borci Dodik spirit i ostala bagra najveće patrijote pola boraca je glasalo za Dodika sad tražite od njega 20km gdjenam je sloga bolje da sam bijo borac kod Hrvata nikad neću vise uzeti pušku za srpstvo a ratovo sam za srpsku pošteno

Name

Momo

28.11.2018 09:34

Evo ti dva gerala , geral Josopovic i general Andjic, Ali oni nisu podobni, Ovo ostalo sve kupljeno od strane vladajucih , a to se isto odnosi i na udrzenje veterana,Surbat kaze suti dobro je mi se javimo Dodik plati, tako sve sto valja ne moze se ovim ni primaci,

Name

Rale

28.11.2018 09:06

Velika sramota i bruka za sve postene borce da ih ovakvi kao predstavljaju.Samo dno.

ODGOVORITE
Name

gagi

28.11.2018 09:14

Vi koji ste pljujete generala Savcica ste jedne obicne kukavice i izdajnici srpskoga roda,to je jedan od najboljih i najhrabrij oficira srpske vojske,ovo mogu da tvrdim zato sto sam licno bio u 65 zastitnom puku gdje je tada major Savcic bio komadant.Licno sam bio u akcijama gdje je uvjek isao prvi i bio nam je idol cak smo o njemu i pijesmu napisali,zato srpski izrodi ako ga ne poznajete onda nemojte lupati gluposti o nasem kamadantu.

ODGOVORITE
Name

Rale

28.11.2018 09:42

Gagi ne seri,to je mozda i bilo u ratu,sta je od kad je predsjednik Bors uradio za borce?Nista i nece,glumata i hoda po parastosima a borci ponizeni i obespravljeni da ne moze vise.

Name

re gagi

28.11.2018 09:51

Ne seri i ne laži, jer si usamljen u svom naručenom mišljenju.

Name

Re Gagi

28.11.2018 09:52

Pa ako kazete to za gospodina Savcica ja u to vjerujem ali to je bilo za vrijeme rata niko mu to ne spori ali umjesto kako kazete sa tavim referencama da bude svetionik za borce vidite do sta ih je doveo. E zato ta vasa prica nema osnovu

Name

Za Gagija

28.11.2018 13:33

Onda se dobrano promijenio.

Name

djete roga'ce

28.11.2018 14:01

U ratu on nije bio komandant rezervistima,koji ga nebi dana slusali,nego djeci na služenju vojnog roka,koji su morali slušati...prema tome nemojte to zaboraviti

Name

Smoluća

28.11.2018 09:34

Nikad ti nećemo zaboraviti držanje političkog govora na pomenu poginulim borcima VRS iz Potpeca, Tinje i Smoluce na groblju/ spomen obilježju/ Pučile,u avgustu 2018 godine. Sramota da te bude!

ODGOVORITE
Name

Cvele

28.11.2018 09:49

Previše on voli sebe da bi radio bilo šta za druge.Bavi se sobom čovjek.

ODGOVORITE
Name

Milenko

28.11.2018 09:50

Jedan je general Lisica.

ODGOVORITE
Name

Kažu ćuti

28.11.2018 09:51

Kad njemu ističe mandat?

ODGOVORITE
Name

Ja

28.11.2018 20:18

Istekao je.

Name

Liješće

28.11.2018 09:53

Sramota me je proći pored spomenika poginulim borcima,u šta smo se pretvorili i za koga oni život dadoše.

ODGOVORITE
Name

Xxxopr

28.11.2018 10:19

Savcicu i Vukoticu. SRAM DA VAS BUDE PODNOSITE OSTAVKE STA RADITE ZA SRPSKI NAROD SAMO NAS UNISTAVATE PRODANE DUSE ZA SAKU PARA A KADATOG NESTANE GUBAT CE TE SE GUBALO VAS VASE POSTENJE ZA KOGA SE VI BORITE ZA SVOJE DUPE SRAM DA VAS BUDE ZIVINE JEDNE

Name

Miro

28.11.2018 10:44

Sjećam se u ratu u Doboju kada majka izdahnu na vratima kada joj javiše da joj je sin poginuo. Dugo je ta priča kružila.

Name

Zasto su sasluzni ljudi zaboravljeni ?

28.11.2018 10:23

Priblizava se 9 januar Dan Republike Srpske, i prijam najzasluznijih.Prvi poskomunisticki Nacelnici kao vrlo zasluzni,hrabri ,cestiti ljudi ucestvovali su u formiranju vlasi lokalnih zajednica.Bilo je takvih koji su i pripadnici Vojke Republike Srpske i vrlo hrabri ratni doktori ,koji su svoje saborce pratili u stopu na prvoj liniji. Odlikovani su Ordenom Nemanjica za izuzetne zasluge prema drzavi kao i pripadnici vojske Republike Srpske. Rat je medju prvima poceo na Kupresu. Moramo da pohvalimo naseg ratnog doktora Dragana Djukica koji je najzasluzniji za odbranu Sipova sa svojim dobrovoljcima ,rezervnim sastavom vojske i svi su isli ako dr Djukic na celu ,jer nas nikad nije iznevjerio. Jedan od rijetko postenih politicara koji se nije obagatio ,nije ucestvovao u privatizaciji . Mnogo se zahtjevalo od tih ljudi u tako teska ratna vremena ,ali njegova siroka vojnicka ramena su se znala nositi sa tim nedacama.Takvi ljudi se nebi smjeli zaboraviti.Zivio ti nama doktore,tvoji saborci znaju ko si ti i koliki je tvoj znacaj za nastajenje Srpske Republike.Brate ti postujes borce i svaka ti cast i mi tebe postujemo ,takvi su rijetki .

ODGOVORITE
Name

Stari Vuk

28.11.2018 10:41

ČITAM OVE KOMENTARE I NE MOGU DA VJERUJEM KOLIKO SU LJUDI ZAJEDLJIVI I ZLOBNI. PIŠU O ČOVJEKU KOG UOPŠTE NE POZNAJU, ALI VAŽNO JE PROSUTI GNJEV ZBOG SOPSTVENOG NEUSPJEHA U ŽIVOTU. GENERALA SAVČIĆA ZNAM JOŠ IZ VREMENA KADA JE BIO KAPETAN I ODGOVORNO TVRDIM DA NE POZNAJETE ČOVJEKA O KOME PIŠETE. JER DA GA ZNATE SIGURNO BI ZNALI DA JE TRI PUTA RANJAVAN, A OD ZADNJEG RANJAVANJA JE OSTAO INVALID. KAO BORAC JE U ŽIVAO VELIKO POVJERENJE GEN. MLADIĆA, A SVOJIM BORCIMA JE BIO IDOL. KAKAV JE BORAC BIO GOVORI I ČINJENICA DA JE VANREDNO UNAPREĐIVAN DO ČINA GENERALA I TO SVE U RATU. ON JE SVOJIM RANAMA I HRABROŠĆU IZGRADIO SVOJU VOJNU KARIJERU I SVI MI KOJI SMO MU TADA BILI KOLEGE ZNAMO DA JE OVO ISTINA. RAZMIŠLJAM O TEKSTU I KOMENTARIMA I PITAM SE ŠTA JE TO ON TREBAO DA KAŽE MANDATARU, MOŽDA DA KAŽE DA NE PODRŽAVA NI VLADU NI INSTITUCIJE I DA ĆE ON SA BORCIMA NAPRAVITI PUČ? A SA DRUGE STRANE SU, TAKOĐE BORCI I NJEGOVI VOJNICI. MOŽDA BI TREBAO OKRENUTI SRBE NA SRBE? I JOŠ NEŠTO, ČOVJEK NEMA VOZAČA, NEMA PLATU 5000, NEMA SEKRETARICU. BORS ZAPOŠLJAVA DJECU POGINULIH BORACA..... ITD. POZDRAV ZA GENERALA OD RATNOG DRUGA

ODGOVORITE
Name

65

28.11.2018 11:25

Tako je prijatelju slazem se 100%,jedan od rijetkih oficira koji je isao na celu ,ja sam bio u ceti oklopnih transportera u 65 puku i on mi je bio komadant za sve nas koji poznajemo njegov ratni put on je HEROJ.

Name

LUKAVA LISICA

28.11.2018 11:27

Nemoj ga braniti, njega i njemu slične jugo oficire koji su na račun poginulih boraca VRS unapređivani i odlikovani, a teret rata su na svojim plećima iznijeli rezervni oficiri, podoficiri i obični vojnici. Svaka čast nekima od njih, a malo ih je. Danas ti penzionisani jugo oficiri zauzimaju radna mjesta u Republici Srpskoj i BiH i primaju pored visoke penzije iz Srbije velike honorare i naknade. Dok su bili na službi u VRS primali su plate od Srbije i Republike Srpske i malo im je bilo. Sramota.

Name

MG

28.11.2018 11:37

E moj Vuče, nemaš ti pojma. Raspitaj se malo

Name

Ronin

28.11.2018 12:10

Stari vuce sve tacno osim da je u ratu dosao do cina generala..usao kao majpr izasao kao ppuk..u cin generala proizveo ga M.Sarovic 5 god.posle rata na osnovu cega je sad dobio stan sloupotrebljavajuci vladinu uredbu iz 96 da svi ratni generali imaju pravo na smjestaj u RSu..Na celo boracke dosao uz podrsku SDSa ..Mektic mu zaposlio kcerku u Direkciji za strance a M.Micic zenu kao direktora kuda Semberija..zato se oduzio lobirajuci za SDS prve dve godine i ne dajuci podrsku Dodiku za referendum o sudu BiH.tako do lokala ..od lokala do ovih izbora tisina zato je od Dodika dobio stan..veliki prijatelj M.Bosica i Vukote i Dodika i Cubrija i Obrena i Stevandica i Lukaca i jbga umije covek..i Srbije penzija i Borsa plata itd..moj stari olinjali ..uce

Name

re Stari vuk

28.11.2018 12:32

Vrlo je vjerovatno da mnogi, koji komentarišu , ne poznaju lično dotičnog generala, ali su rezultati njegovog nerada veoma vidljivi. Zar nije časno, pošto je vojnik, da podnese ostavku, kad vidi da mu borci i dalje hodaju bespućima Balkana obespravljeni u svakom smislu te riječi ?

Name

Re Ronin

28.11.2018 13:01

Tačno tako, za vrijeme prošlih lokalnih izbora on je bio šef izbornog štaba Mića Mićića. On će i sa Bakirom biti dobar, samo da ima koristi od toga.

Name

Slavko

29.11.2018 18:38

Nisam znao da je ranjen u glavu pa da se zato tako ponaša, samo grabi sve sto može uzeti.Ako hoćeš da pričamo o unapredjenju možemo pričati i o tome. Nije on sam, ima i još par koji su dobijali cinove kao da im je Arkan davao a ne regularna vojska. Ovce smo mi svi bili.Sta je zajednicko Panduroviću,Savčiću,Jolovicu ...? Nije čast,herojstvo,junaštvo,pamet ...

Name

A koga

28.11.2018 11:22

Da podrzava nego onoga od koga trazite razne privilegije. Da ne bi izlazio da rusi svoju drzavu sa nasim neprijateljima. Sram vas bilo za vase pisanje onaj ko je iskren borac on je uvek za svoju zemlju bez obzira koje na vlasti.

ODGOVORITE
Name

Dane

28.11.2018 11:30

Veoma glup članak.

ODGOVORITE
Name

SLOBODA

28.11.2018 12:04

Savčić je svoje rekao, treba da ide!

ODGOVORITE
Name

Marko

28.11.2018 12:05

Ukoliko Savčić ne podnese ostavku, treba izvesti borce na ulicu, hitno. Neka izađe 500 - 1000 dosta! I nema odlaska kućama dok mu se ne vide leđa!

ODGOVORITE
Name

AS

28.11.2018 12:56

A ti ćeš iz kafane gledati i navijati

Name

gagi

28.11.2018 13:33

Nemoj Marko ko boga te molim znamo da si jak, evo trese se RS od tvojih protesta.

Name

JOVO

28.11.2018 12:06

SRAMOTA SAVČIĆU!!!!!!!!! TI GENERAL?!

ODGOVORITE
Name

XXX

28.11.2018 12:06

Eeeeee, teško nama sa ovakvim generalima!!

ODGOVORITE
Name

idi savčiću!

28.11.2018 12:08

odlazi!

ODGOVORITE
Name

eeeeehhhh

28.11.2018 12:09

KAKO GA NIJE SRAMOTA DA PRIMA TOLIKU PLATU DOK BORAČKA SIROTINJA ROVI PO KONTENERU

ODGOVORITE
Name

PRODAO SE DEZERTERU!

28.11.2018 12:10

EEEEEEEEEEEEEE SAVČIĆU, SAVČIĆU!!!

ODGOVORITE
Name

Jovica

28.11.2018 13:00

Od osnovne skole je na teretu naroda i poreskih obveznika sram ga bilo a kaze kako su ratni vojni invalidi sve uzeli fukara

ODGOVORITE
Name

SAVČIĆ

28.11.2018 13:21

To je em loš general, em loš karakter, da nije tako ne bi se dodvoravao dezerterima!

ODGOVORITE
Name

Žao mi je

28.11.2018 13:22

što mi zemlju za koju sam ratovao uništiše generali u saradnji sa dezerterom na vlasti! Eeeeee moje mlade godine!

ODGOVORITE
Name

BOG SVE VIDI

28.11.2018 13:23

JEDNOM ĆE DOĆI NA NAPLATU SVO TO ZLO KOJE NAM ČINE

ODGOVORITE
Name

savčiću generale

28.11.2018 13:23

OSTAVKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Sreto

28.11.2018 13:34

Da li on čita ove komentare?

ODGOVORITE
Name

Bili...

28.11.2018 13:47

Zalosno je da borci prve kategorije dibiju na godisnjem nivou samo 150,00maraka a lopivi rade sta hoce i prodaju se svojim glasom za licnu korist vladajucem rezimu. Pravi borci i rodoljubi su izginuli, kad bi mogli vidjeti zasto su dali zivote ukopali bi se jos dublje u zemlju.

ODGOVORITE
Name

profesionalac

28.11.2018 14:10

To je nedopustivo .........

ODGOVORITE
Name

BOBA

28.11.2018 14:18

SAVČIĆ JE BIO KAO MALA BEBA SA PAŽNJOM SLUŠAO I SVE ODOBRIO. ČOVJEK JE ZADOVOLJAN SAM SA SOBOM.GDJE SU TU BORCI.SMIJURIJA.KAKO LJUDI MOGU SVE ZABORAVITI I POISTOVJETITI SE SA ONIMA KOJI SU NA VAŽNIM FUNKCIJAMA.SVI SU SMIJEŠNI OD RAKULJA PPB,PNB,SILOVANIH KAD MORAM TAKO REĆI PA DA NE GOVORIM DALJE. SAMO KAD VIDITE TE POLTRONE NAŠTO LIČE DOSTA VAM JE.GDJE IH SAMO TAKVE NAĐU.NJIMA SE NAROD ISMIJAVA SAMO SE SLIKAJU I PJEVAJU KAO PAPAGAJI.

ODGOVORITE
Name

Kobac

28.11.2018 15:05

Ovo je sramno. Naj bolje je da nekomentarisete za nekoga koga neznate i nepoznajete. "GENERALE"sve pohvale za Vas rad i velike doprinose tokom (nesretnog) rata.

ODGOVORITE
Name

istina

28.11.2018 16:52

Cist primjer jednog poltrona, koji gazi po svemu sto nam je sveto, za licni i interes kriminalne hobotnice. Necovjek i manipulator kao i onaj ogavni Curguz.

ODGOVORITE
Name

Hercegovac

28.11.2018 17:17

Savčić odmah da podnese ostavku jer ništa nije uradio za boračku populaciju samo gleda svoj interes to je crvena sekta.

ODGOVORITE
Name

Super Hik

28.11.2018 17:52

Godina je 2015. Gradski odbor Boračke organizacije Doboj uz podršku oko tri hiljade građana, mirnim okupljanjem u parku, između ostalog, traže da se poništi odluka o pristupanju grada Doboja zajednici opština turskog svijeta i ostavku gradonačelnika Doboja Obrena Petrovića. Prikupljeno je oko 10 hiljada potpisa za opoziv gradonačelnika. Na sastanak kod Petrovića dolazi predsjednik Boračke organizacije Milomir Savčić. Rezultat, GO Boračke organizacije Doboj odustaje od protesta i popiša 10 hiljada ljudi koji su, imenom i prezimenom, stali uz njih!

ODGOVORITE
Name

Borac

28.11.2018 17:59

Ništa od njega,strašno

ODGOVORITE
Name

sunovrat

28.11.2018 19:18

Savcic-Surlan , dvojac koji je doveo BORS do sunovrata. Starleta je ideolog BORS.Suknja predsjedava Skupštinom BORS u Doboju.... i drzi kljuce od odaja....

ODGOVORITE
Name

20/3 M55

28.11.2018 22:45

Treba da dođe žešći borac na njegovo mjesto.

Name

Budo

29.11.2018 08:26

Ovo je najveća istina što se tiče BORSa.

Name

Za sunovrat

29.11.2018 10:20

To jeste naveći njihov problem

Name

Austria

29.11.2018 08:05

Toje hvala ubijanje boraca koju sese borili kome za ove i ovakve klozete

ODGOVORITE
Name

kasno

29.11.2018 11:44

Tu ostavku je trebao tražiti mjesecima prije SZP,graditi dio kampanje na izdaji rukovostva boračke organizacije na svim nivoima,što je istina, sad je kasno za sve.

ODGOVORITE
Name

pop

29.11.2018 12:41

Najgorem polozaju demobilisani borci su u Cijeloj BiH.i u RS i u Feferaciji.mi se ubijali zbog ratnih profitera.generala nekakvih politicara.a oni od 92 do danas saradjuju.koji je general poginuo ili izasao svorc iz rats.

ODGOVORITE
Name

Savke

29.11.2018 16:02

Ne procitah da je neki medij objavio da je Ustavni sud juče (28/11/2018) neustavnim proglasio zakon koji je najveći Savcicev podvig. Sve je to bilo samo mazanje očiju pred izbore.

ODGOVORITE
Name

Zoran

29.11.2018 18:46

GBO u Doboju su preuzeli sitni kriminalci i secikese a doveo ih je upravo Savčić po nalogu Obrena Petrovića! Obrenu su se tresle gaće jer su borci tada uspjeli prikupiti 10.000 potpisa za njegovu smjenu ali tada uskače njegov pajtos Savčić po nalogu vrha SDS i vrlo brzo dolazi do smjene rukovodstva GBO Doboj.Dolazi Pero Tubic koji je sve drugo osim borac.Ukucajte na netu Pero Tubic Doboj pa ćete vidjeti koja djela stoje iza njega.

ODGOVORITE
Name

bagra...

29.11.2018 20:51

Ma ljudi moji to je bagra neviđena, sve što su mogli sebi su rješili. U bivšoj VRS su sve pokrali i uništili, a nakon što su izdali tu istu te vojsku, zbog svojih ličnih interesa, sebe su postavljali za nekakve savjetnike na razna mjesta, tobože sve znaju i umiju. Uvukli su se u sve pore civilnog života i ponovo vladaju. Jedino Dodiku nisu mogli prići ali kako sada stoje stvari i njemu će dohakati, ako već nisu. Pod hitno to treba sklanjati sa čela svih organizaciji i institucija, jer su to likovi bez imalo časti i morala.

ODGOVORITE
Name

Nema nade

30.11.2018 09:45

Ostavka ili ne, svejedno. Doći će drugi. Sve je to isto, negdje ublizo. Taki je to narod.

ODGOVORITE
Name

KUPLJEN!!!!!!

30.11.2018 15:36

Vjerovao sam u Generala kad je preuzeo BORS ali posle njegove izjave sa sastanka sa Viskovicem vidio sam da je i on PAPAK!!!!!

ODGOVORITE
Name

Auuuu

30.11.2018 17:15

Dobio stan od premijerke... u bjeljini...

ODGOVORITE