Видео: "Десетка" Ливерпула чистила тоалете у џамији!

Садио Мане први пут је јавно говорио о снимку који није желео да се појави у јавности.

Фудбал 28.11.2018 | 15:15
Видео: "Десетка" Ливерпула чистила тоалете у џамији!
Садио Мане, офанзивац Ливерпула, један је од миљеника навијача и најпоузданијих играча Јиргена Клопа.

Сенегалац рођен 1992. године и ове сезоне је ослонац напада вицешампиона Европе, заједно са Мохамедом Салахом и Робертом Фирмином, а пре неколико месеци је доспео у медије и због геста који нема везе са фудбалом.

Крајем лета, на друштвеним мрежама је "освануо" снимак на којем се види Мане како пере тоалет у једној џамији у Ливерпулу.



Овог уторка, Мане је у опширном интервјуу за париски лист "Л' Екип" први пут јавно говорио о тој ситуацији, признавши да му није било драго зато што је видео снимак изашао на мреже и постао виралан.

"Муслиман сам, молим се пет пута дневно и због тога одлазим у џамију када год могу", рекао је фудбалер Ливерпула.

"Једном сам отишао и срео сам свог веома доброг пријатеља, Ганијца. Позвао сам га пође код мене да попијемо чај и одговорио ми је: 'Не могу, морам да радим и да почистим тоалете у џамији'". Рекао сам му да ћемо то урадити заједно".

У међувремену је неко од присустних извадио телефон и у тоалету снимао звезду Ливерпула.

"Док смо чистили неко нас је снимио. Замолио сам да не објављује тај видео и обећао ми је да неће, али следећег дана је то било на интернету. У сваком случају, то и није превише важно", додао је скромни Мане, који према недавно потписаном уговором недељно зарађује више од 170.000 евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар