Video: "Desetka" Liverpula čistila toalete u džamiji!

Sadio Mane prvi put je javno govorio o snimku koji nije želeo da se pojavi u javnosti.

Fudbal 28.11.2018 | 15:15
Video: "Desetka" Liverpula čistila toalete u džamiji!
Sadio Mane, ofanzivac Liverpula, jedan je od miljenika navijača i najpouzdanijih igrača Jirgena Klopa.

Senegalac rođen 1992. godine i ove sezone je oslonac napada vicešampiona Evrope, zajedno sa Mohamedom Salahom i Robertom Firminom, a pre nekoliko meseci je dospeo u medije i zbog gesta koji nema veze sa fudbalom.

Krajem leta, na društvenim mrežama je "osvanuo" snimak na kojem se vidi Mane kako pere toalet u jednoj džamiji u Liverpulu.



Ovog utorka, Mane je u opširnom intervjuu za pariski list "L' Ekip" prvi put javno govorio o toj situaciji, priznavši da mu nije bilo drago zato što je video snimak izašao na mreže i postao viralan.

"Musliman sam, molim se pet puta dnevno i zbog toga odlazim u džamiju kada god mogu", rekao je fudbaler Liverpula.

"Jednom sam otišao i sreo sam svog veoma dobrog prijatelja, Ganijca. Pozvao sam ga pođe kod mene da popijemo čaj i odgovorio mi je: 'Ne mogu, moram da radim i da počistim toalete u džamiji'". Rekao sam mu da ćemo to uraditi zajedno".

U međuvremenu je neko od prisustnih izvadio telefon i u toaletu snimao zvezdu Liverpula.

"Dok smo čistili neko nas je snimio. Zamolio sam da ne objavljuje taj video i obećao mi je da neće, ali sledećeg dana je to bilo na internetu. U svakom slučaju, to i nije previše važno", dodao je skromni Mane, koji prema nedavno potpisanom ugovorom nedeljno zarađuje više od 170.000 evra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar