Бока неће на реванш: "Не долази у обзир!"

Аргентински шампион је изричит у ставу да не жели на терен.

Фудбал 28.11.2018 | 14:45
Бока неће на реванш: "Не долази у обзир!"
Од уторка је дефинитивно:

Реванш финала Копа Либертадорес неће бити одигран у Аргентини, па ће Ривер дочекати Боку 8. или 9. децембра негде у иностранству.

Иако ће оваква одлука очекивано разочарати навијаче Ривера, она свакако није изненађујућа после хулиганског напада на фудбалере Боке, који су после бацања камења и бакљи и сузавца на њихов аутобус морали да буду збринути и у болници.

Због тог напада је реванш отказан у суботу, а потом и у недељу.

Када су у Боки чули пресуду Јужноамеричке фудбалске конфедерације, дочекали су је са љутњом, оставши при изричитом ставу да не желе да изађу на терен.

"Не пристајемо да одиграмо било какву утакмицу. Пре три године, 2015, због исте ствари смо били дисквалификовани. Постоје ранији примери и случајеви на које се позивамо у свом захтеву (да се утакмица не одигра) и зато мирно чекамо да надлежни суд уради своје и донесе пресуду", рекао је председник Боке, Данијел Анђелићи.

Он је нагласио да његови сарадници неће одустати и да ће у случају нежељеног епилога ићи "до краја" и да ће се жалити и Суду за спортску арбитражу у Лозани, ако то буде неопходно.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар