Boka neće na revanš: "Ne dolazi u obzir!"

Argentinski šampion je izričit u stavu da ne želi na teren.

Fudbal 28.11.2018 | 14:45
Boka neće na revanš: "Ne dolazi u obzir!"
Od utorka je definitivno:

Revanš finala Kopa Libertadores neće biti odigran u Argentini, pa će River dočekati Boku 8. ili 9. decembra negde u inostranstvu.

Iako će ovakva odluka očekivano razočarati navijače Rivera, ona svakako nije iznenađujuća posle huliganskog napada na fudbalere Boke, koji su posle bacanja kamenja i baklji i suzavca na njihov autobus morali da budu zbrinuti i u bolnici.

Zbog tog napada je revanš otkazan u subotu, a potom i u nedelju.

Kada su u Boki čuli presudu Južnoameričke fudbalske konfederacije, dočekali su je sa ljutnjom, ostavši pri izričitom stavu da ne žele da izađu na teren.

"Ne pristajemo da odigramo bilo kakvu utakmicu. Pre tri godine, 2015, zbog iste stvari smo bili diskvalifikovani. Postoje raniji primeri i slučajevi na koje se pozivamo u svom zahtevu (da se utakmica ne odigra) i zato mirno čekamo da nadležni sud uradi svoje i donese presudu", rekao je predsednik Boke, Danijel Anđelići.

On je naglasio da njegovi saradnici neće odustati i da će u slučaju neželjenog epiloga ići "do kraja" i da će se žaliti i Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, ako to bude neophodno.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar