Потврђено: Нејмар и Мбапе 100% спремни за Ливерпул!

Томас Тухел ће их убацити у прву поставу.  ПСЖ потврдио: Спремни су! Француски шампион најавио повратак својих најбољих играча за важну утакмицу Лиге шампиона.

Фудбал 28.11.2018 | 14:15
Потврђено: Нејмар и Мбапе 100% спремни за Ливерпул!
Одличне вести за Пари Сен Жермен! За Ливерпул баш и нису... Килијан Мбапе и Нејмар су 100% спремни за меч у Паризу. И биће у првој постави.

Све то је најавио Томас Тухел тако да ту суштински више нема дилеме. Овај двојац је био повређен на утакмицама репрезентација, али је успео да се опорави на време.

"Фит су, добро су, одрадили су цео тренинг данас, јуче такође, биће у стартној постави сутра", рекао јеТомас Тухел на конференцији за медије.

То значи да ће Свеци у најјачем саставу напасти тим Јиргена Клопа који на овај сусрет стиже после пораза у Београду од Црвене звезде у прошлом колу.

Мбапе и Нејмар нису играли за ПСЖ против Тулуза, али је сада тренирао и очигледно да их је Тухел одмарао за дуел са Редсима који је на програм у среду од 21 час. Беспотребно је трошити речи колико су они битни за игру Парижана. Ради се о двојици играча светске класе.

ПСЖ дочекује Ливерпул са пет бодова на конту, док је Ливерпул први са шест. Наполи има исто шест, а Црвена звезда је на четири.

Навијачи Пари Сен Жермена могу да одахну. Њихов тим ће у јако важној утакмици Лиге шампиона бити јачи за двојицу лидера.

"Нејмар и Килијан Мбапе биће спремни за меч против Ливерпула и биће у стартној постави", рекао је Немац Томац Тухел у најави дуела у којем ће "принчевима" бити потребна победа да би прескочили госте на табели.

Уочи дуела на "Парку принчева" (среда 21 час), француски медији најавили су да ће Тухел направити две значајне промене у саставу.

Прва се односи на позицију десног бека, на којој је наговештен наступ Немца Тила Керера уместо Белгијанца Томе Менијера, а друга на селидбу Адријена Рабиоа на клупу, док би место у првом тиму могао да добије Маркињос. Зависно од тактике, биће познато да ли Тухел види Бразилца у одбрани или као дефанзивног везисту.

На "Парку принчева" би могао да истрчи овај састав домаћина: Буфон - Керер, Силва, Кимпембе, Бернат - Верати, Маркињос, Ди Марија - Мбапе, Нејмар, Кавани.

Биће то фанстастичан дуел на Парку Принчева сутра.

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар