Potvrđeno: Nejmar i Mbape 100% spremni za Liverpul!

Tomas Tuhel će ih ubaciti u prvu postavu.  PSŽ potvrdio: Spremni su! Francuski šampion najavio povratak svojih najboljih igrača za važnu utakmicu Lige šampiona.

Fudbal 28.11.2018 | 14:15
Potvrđeno: Nejmar i Mbape 100% spremni za Liverpul!
Odlične vesti za Pari Sen Žermen! Za Liverpul baš i nisu... Kilijan Mbape i Nejmar su 100% spremni za meč u Parizu. I biće u prvoj postavi.

Sve to je najavio Tomas Tuhel tako da tu suštinski više nema dileme. Ovaj dvojac je bio povređen na utakmicama reprezentacija, ali je uspeo da se oporavi na vreme.

"Fit su, dobro su, odradili su ceo trening danas, juče takođe, biće u startnoj postavi sutra", rekao jeTomas Tuhel na konferenciji za medije.

To znači da će Sveci u najjačem sastavu napasti tim Jirgena Klopa koji na ovaj susret stiže posle poraza u Beogradu od Crvene zvezde u prošlom kolu.

Mbape i Nejmar nisu igrali za PSŽ protiv Tuluza, ali je sada trenirao i očigledno da ih je Tuhel odmarao za duel sa Redsima koji je na program u sredu od 21 čas. Bespotrebno je trošiti reči koliko su oni bitni za igru Parižana. Radi se o dvojici igrača svetske klase.

PSŽ dočekuje Liverpul sa pet bodova na kontu, dok je Liverpul prvi sa šest. Napoli ima isto šest, a Crvena zvezda je na četiri.

Navijači Pari Sen Žermena mogu da odahnu. Njihov tim će u jako važnoj utakmici Lige šampiona biti jači za dvojicu lidera.

"Nejmar i Kilijan Mbape biće spremni za meč protiv Liverpula i biće u startnoj postavi", rekao je Nemac Tomac Tuhel u najavi duela u kojem će "prinčevima" biti potrebna pobeda da bi preskočili goste na tabeli.

Uoči duela na "Parku prinčeva" (sreda 21 čas), francuski mediji najavili su da će Tuhel napraviti dve značajne promene u sastavu.

Prva se odnosi na poziciju desnog beka, na kojoj je nagovešten nastup Nemca Tila Kerera umesto Belgijanca Tome Menijera, a druga na selidbu Adrijena Rabioa na klupu, dok bi mesto u prvom timu mogao da dobije Markinjos. Zavisno od taktike, biće poznato da li Tuhel vidi Brazilca u odbrani ili kao defanzivnog vezistu.

Na "Parku prinčeva" bi mogao da istrči ovaj sastav domaćina: Bufon - Kerer, Silva, Kimpembe, Bernat - Verati, Markinjos, Di Marija - Mbape, Nejmar, Kavani.

Biće to fanstastičan duel na Parku Prinčeva sutra.

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar