Бабић: Не идемо тамо, тек да одиграмо утакмицу!

Али је много повређених! Фудбалер Црвене звезде Срђан Бабић нада се позитивном исходу по Звезду у Напуљу, истиче да је сваки бод велики, али и да су после Ливерпула "порасли апетити".

Фудбал 28.11.2018 | 09:45
Бабић: Не идемо тамо, тек да одиграмо утакмицу!
Црвено-беле очекује меч петог кола групе Ц Лиге шампиона против Наполија на Сан Паолу.

Италијански тим је до сада можда и највише показао у групи, мада је групну фазу започео ремијем у Београду. БИли су тврд орах и за Ливерпул и за ПСЖ од којих је Звезда у гостима глатко губила.

Ипак, све се променило после два гола МИлана Павкова на "Рајку".

"Порасли су апетити после оне утакмице с Ливерпулом кући, изненадили смо их тако да на пут у Напуљ не идемо тек тако на утакмицу него да направимо неки резултат, али имамо много повређених играча. Даћемо све од себе и надамо се позитивном скору", рекао је Бабић.

Кјево из Вероне је за викенд успео да извуче бод на Сан Паолу, али је Наполи у том мечу имао више шанси за гол, док су се играчи Кјева бранили и уз срећу ремизирали 0:0. Бабић каже да не би требало опонашати Кјево.

"Радили смо анализу утакмице, гледали смо мало и Кјево како је играо, ми ћемо мало другачије поступити, видећемо шта ће бити", каже Звездин штопер.

На питање колико очекује другачију утакмицу од оне септембарске на "Маракани" када је било 0:0, Бабић каже да се код куће не губи много утакмица и да су гостовања другачија.

"Знамо шта нас очекује, можда могу неке ситне промене да направе, али генерално неће се то много променити", сматра Бабић.

Објашњава да њему и екипи више одговарају играчи као што је Аркадијуш Милик, а Наполи у свом "арсеналу" има и играче попут Лоренца Инсињеа или Дриса Мертенса.

"Ако они буду играли биће их мало теже чувати, али ко год игра у Наполију, нема разлике у игри", истиче Бабић који одговара и на питање колико би евентуално и бод значио у Италији.

"Сваки бод би значио много, поготово што смо добили најтежу групу и што су нам повређени неки играчи. Имамо их доста повређених, али ко год да изађе на терен мора да да свој максимум, то је прво што морамо да урадимо. Надам се да ће после тога све доћи на своје. Зависи и како се утакмица отвори, ако се добро отвори, ако добро уђемо, чврсто, мислим да Наполију неће бити нимало лако", каже Бабић.

Меч између Звезде и Наполија је на програму у среду од 21 сат на стадиону Сан Паоло.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар