Одовић више није тренер Жеље!

Досадашњи шеф струке Жељезничара Миломир Одовић од уторка више не обавља ту функцију на властити захтјев.

Фудбал 28.11.2018 | 09:15
Одовић више није тренер Жеље!
Фудбалски клуб Жељезничар је прихватио захтјев Миломира Одовића о одласку са функције шефа стручног штаба, али ће наставити са радом на "Грбавици" и то у омладинском погону, саопштено из Жеље.

"Нисам више у могућности обављати улогу шефа стручног штаба, лоши резултати и велики притисак утичу и на моје здравље. Мислим да ће мој одлазак имати и одређени ефекат на екипу како би одиграли што боље против Широког Бријега", изјавио је Одовић, а пренио клупски сајт.

Екипу плавих ће у посљедњој утакамици у јесењем дијелу сезоне, против Широког Бријега са клупе водити помоћници Исмет Штилић и Адин Мулаосмановић.

Подсјетимо, Одовић је крајем јула наслиједио Слободана Крчмаревића на клупи сарајевског клуба, који је под његовим вођством забиљежио осам побједа, четири ремија и чак шест пораза.

Жељо је пред посљедње јесење коло на трећем мјесту са 28 бодова, али 12 мање од лидера првенства и градског ривала Сарајева.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Момо

28.11.2018 10:02

Ода је добар цовјек и добар тренер, није он за овог времена,поготово са сарајевском кухињом , Стета,ријетко добра особа и цовјек који воли фудбал,

ОДГОВОРИТЕ