Odović više nije trener Želje!

Dosadašnji šef struke Željezničara Milomir Odović od utorka više ne obavlja tu funkciju na vlastiti zahtjev.

Fudbal 28.11.2018 | 09:15
Odović više nije trener Želje!
Fudbalski klub Željezničar je prihvatio zahtjev Milomira Odovića o odlasku sa funkcije šefa stručnog štaba, ali će nastaviti sa radom na "Grbavici" i to u omladinskom pogonu, saopšteno iz Želje.

"Nisam više u mogućnosti obavljati ulogu šefa stručnog štaba, loši rezultati i veliki pritisak utiču i na moje zdravlje. Mislim da će moj odlazak imati i određeni efekat na ekipu kako bi odigrali što bolje protiv Širokog Brijega", izjavio je Odović, a prenio klupski sajt.

Ekipu plavih će u posljednjoj utakamici u jesenjem dijelu sezone, protiv Širokog Brijega sa klupe voditi pomoćnici Ismet Štilić i Adin Mulaosmanović.

Podsjetimo, Odović je krajem jula naslijedio Slobodana Krčmarevića na klupi sarajevskog kluba, koji je pod njegovim vođstvom zabilježio osam pobjeda, četiri remija i čak šest poraza.

Željo je pred posljednje jesenje kolo na trećem mjestu sa 28 bodova, ali 12 manje od lidera prvenstva i gradskog rivala Sarajeva.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Momo

28.11.2018 10:02

Oda je dobar covjek i dobar trener, nije on za ovog vremena,pogotovo sa sarajevskom kuhinjom , Steta,rijetko dobra osoba i covjek koji voli fudbal,

ODGOVORITE