МУП КС: Предано радимо на истрази

Министарство унутрашњих послова Кантона Сарајево и Кантонално тужилаштво КС, како је данас изнесено на сједници Владе Кантона Сарајево, ангажовано и предано раде на истрази убиства два припадника МУП-а КС.

Босна и Херцеговина 27.11.2018 | 16:12
МУП КС: Предано радимо на истрази
Данашња сједница Владе одржана је управо на ову тему, а главна Кантонална тужитељка Далида Бурзић нагласила је овом приликом да су кривична дјела по непознатом починиоцу, као што је убиство полицајаца, врло осјетљива те да у читавом процесу, у складу са законима и надлежностима свако има своју улогу, надлежност и задаћу.

– Информације о току истраге не могу бити презентоване јавности. Сви се крећемо и радимо у оквирима својих ингеренција, а јавности, када то буде процијењено, информације неће бити ускраћене – нагласила је Бурзић, пише Клиx. 

Влада је информисана и о активностима МУП-а КС у дијелу окончања израде Акционог плана у борби против крађа аутомобила у КС гдје ће, како је нагласио полицијски комесар МУП-а КС Мевлудин Халиловић, бити уграђене додатне превентивне мјере, од обавезе освјетљавања паркинга, њиховог ограђивања, видео надзора и сл.

Према Влади ће врло брзо бити упућен и приказ оквирних финансијских средстава потребних за реализацију закључака Скупштине КС који третирају стварања бољих услова за рад МУП-а КС.

Управо о побољшању тих услова, у свим његовим сегментима, Влада ће на основу исказаних потреба наставити пружати кадровску и материјалну подршку МУП-у КС и Кантоналном тужилаштву.

Извор: Кликс

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дај Боже.....

27.11.2018 15:34

Имам тежек осећај да се ради о класичној сачекуши. Крадљивци аута нисам чуо да пуцају на ауто у покрету. Они "лопове" нису ничим угрозили. Да су "лопови" хтјели убити било које полицајце нису морали ту чекати. Мислим да су убице знале ко је у ауту и чекале. Неко је смислио начин да их се ријеши

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

27.11.2018 16:24

И ја мислим да су били "превисе" предани послу у друству у ком се то не исплати .

Name

ре

27.11.2018 21:10

Полиција их побила , сметали постени полицајци који су реметили планове. Далида нема образа ни труни, а каква је треба питати њеног свалера адвоката криминалца Јасмира Муратовица, узео паре за Далиду да слзцај Мемиц затаска као и овај. Кога багро цувате и ститите???

Name

Интересантно и залосно

28.11.2018 06:52

Њихова су дијеца остала без оцева, њихови оцеви остали без синова а они погинули цасно радеци свој посао. Убили их криминалци вјероватно по нецијој наредби и дојави. А колико то нас интересује говоре ова три коментара. А на сваку зајебанцију коју направи неко од политицких траља пукне двијеста коментара. Колико смо ми запаљив народ на глупости просто невјероватно

ОДГОВОРИТЕ