Јако по Манчестеру и Мурињу!

Плаћају Санчеза пола милиона фунти седмично да буде квотербек?! После три године не зна ко му игра прву поставу! Бивши везиста Ђавола Пол Инс није имао длаке на језику у анализи!

Фудбал 28.11.2018 | 17:00
Јако по Манчестеру и Мурињу!
Бивши везиста Манчестер Јунајтеда Пол Инс прилично је оштро коментарисао реми Црвених ђавола против Кристал Паласа. Јунајтед има веома тежак старт сезоне који је добио надоградњу ремијем од 0:0 против Паласа, па сада Ђаволи имају 14 бодова мање од првопласираног Манчестер Ситија.

Црвени ђаволи су били слабо инспирисани да иду напред, а Инс је ударио јако и по раду Управе Манчестер Јунајтеда, али и по учинку Жозеа Муриња.

"Говорим о Јунајтеду, без омаловажавања Паласа... Фелаини улази у игру пре Санчеза, какав је то план?", пита се Инс.

Стигло је потом објашњење тог плана.

"Када не иде и Јунајтед не може да постигне гол, Фелаини уђе и онда иду дуге лопте, ослањање на срећу, а Палас је био спреман за то".

Када смо код дугачких лопти... Инсу се не допада то што их Санчез шаље, а то значи да је далеко од гола.

"Плаћају Санчеза пола милиона фунти, али не да буде квотербек (позиција у америчком фудбалу). Да шаље дугачке лопте. Не желимо да тако игра, већ да буде у шеснаестерцу. Навијачи су стрпљиви, али ја не видим кохезију нити да покушавамо да играмо".

Инс се ту није зауставио.

Не свиђа се бившем фудбалеру Јунајтеда ни то како Мурињо бира стартних 11.

"Мурињо није сигуран око прве поставе и око измена. После три године и милиона потрошених фунти он и даље не зна свој тим. Као тренер мораш да имаш 11 играча којима верујеш да би се створила кохезија и константност. Даш им да играју пет утакмица и можда ће почети да играју боље", рекао је Инс.

Португалац доста мења, тражи праву формулу…

“Највећи страх Јунајтеда је да не може да задржи лопту. Промене су издаја тима који се мучи, а они само мењају. Сити се држи плана. Јунајтед мења јер није сигуран”, закључио је Инс.

Табела говори сама за себе, Манчестер је тренутно седми на табели Премијер лиге са 21 освојеним бодом.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар