Jako po Mančesteru i Murinju!

Plaćaju Sančeza pola miliona funti sedmično da bude kvoterbek?! Posle tri godine ne zna ko mu igra prvu postavu! Bivši vezista Đavola Pol Ins nije imao dlake na jeziku u analizi!

Fudbal 28.11.2018 | 17:00
Jako po Mančesteru i Murinju!
Bivši vezista Mančester Junajteda Pol Ins prilično je oštro komentarisao remi Crvenih đavola protiv Kristal Palasa. Junajted ima veoma težak start sezone koji je dobio nadogradnju remijem od 0:0 protiv Palasa, pa sada Đavoli imaju 14 bodova manje od prvoplasiranog Mančester Sitija.

Crveni đavoli su bili slabo inspirisani da idu napred, a Ins je udario jako i po radu Uprave Mančester Junajteda, ali i po učinku Žozea Murinja.

"Govorim o Junajtedu, bez omalovažavanja Palasa... Felaini ulazi u igru pre Sančeza, kakav je to plan?", pita se Ins.

Stiglo je potom objašnjenje tog plana.

"Kada ne ide i Junajted ne može da postigne gol, Felaini uđe i onda idu duge lopte, oslanjanje na sreću, a Palas je bio spreman za to".

Kada smo kod dugačkih lopti... Insu se ne dopada to što ih Sančez šalje, a to znači da je daleko od gola.

"Plaćaju Sančeza pola miliona funti, ali ne da bude kvoterbek (pozicija u američkom fudbalu). Da šalje dugačke lopte. Ne želimo da tako igra, već da bude u šesnaestercu. Navijači su strpljivi, ali ja ne vidim koheziju niti da pokušavamo da igramo".

Ins se tu nije zaustavio.

Ne sviđa se bivšem fudbaleru Junajteda ni to kako Murinjo bira startnih 11.

"Murinjo nije siguran oko prve postave i oko izmena. Posle tri godine i miliona potrošenih funti on i dalje ne zna svoj tim. Kao trener moraš da imaš 11 igrača kojima veruješ da bi se stvorila kohezija i konstantnost. Daš im da igraju pet utakmica i možda će početi da igraju bolje", rekao je Ins.

Portugalac dosta menja, traži pravu formulu…

“Najveći strah Junajteda je da ne može da zadrži loptu. Promene su izdaja tima koji se muči, a oni samo menjaju. Siti se drži plana. Junajted menja jer nije siguran”, zaključio je Ins.

Tabela govori sama za sebe, Mančester je trenutno sedmi na tabeli Premijer lige sa 21 osvojenim bodom.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar