Крстичић спреман за Напуљ, тиња нада за Павкова!

Чекајући списак путника српског шампиона за Италију. . .

Фудбал 27.11.2018 | 10:45
Крстичић спреман за Напуљ, тиња нада за Павкова!
Доктор Дејан Пурић тренутно је најзапосленија особа на Маракани. Навијачи Црвене звезде грозничаво ће чекати сутрашњи списак путника за Напуљ и надати се да ће бар неко од реконвалесцената бити спреман за окршај са италијанским вицепрваком, у оквиру петог кола Лиге шампиона.

Извесно је да ће дуел на Сан Паолу пропустити Вујадин Савић, Филип Стојковић, Душан Јованчић и Горан Чаушић. У Љутице Богдана тиња нада да ће се у авиону наћи јунак победе над Ливерпулом Милан Павков.Он је због болова у ложи био на терапијама, шансе да га Милојевић поведе у Италију нису велике. Али постоје.

Поред одбране црвено-бели највише проблема имају и у нападу. Из повреде је тек „изашао“ Ричмонд Боаћи,тако да после месец дана боловања вероватно неће бити на оптималном нивоу у судару са одбраном коју предводи Кулибали.

У мору лоших са Маракане стиже и једна добра вест. Тренер Владан Милојевић неће морати да мења „срце“ тима. Током дуела са Радничким повредио се капитен на последњој утакмици Ненад Крстичић. Он је добио ударац током првог полувремена, и експресно је замењен. Разумљиво, Милојевић није желео ништа да ризикујем.

Посебно, јер је гостовање на Чаиру пропустио и Бранко Јовичић. После репрезентативне акције, затим и куп меча против ТСК-а популарни Бакула је имао мањих проблема... Међутим, извесно је да ће бити у тиму за Напуљ.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар