Krstičić spreman za Napulj, tinja nada za Pavkova!

Čekajući spisak putnika srpskog šampiona za Italiju. . .

Fudbal 27.11.2018 | 10:45
Krstičić spreman za Napulj, tinja nada za Pavkova!
Doktor Dejan Purić trenutno je najzaposlenija osoba na Marakani. Navijači Crvene zvezde grozničavo će čekati sutrašnji spisak putnika za Napulj i nadati se da će bar neko od rekonvalescenata biti spreman za okršaj sa italijanskim viceprvakom, u okviru petog kola Lige šampiona.

Izvesno je da će duel na San Paolu propustiti Vujadin Savić, Filip Stojković, Dušan Jovančić i Goran Čaušić. U Ljutice Bogdana tinja nada da će se u avionu naći junak pobede nad Liverpulom Milan Pavkov.On je zbog bolova u loži bio na terapijama, šanse da ga Milojević povede u Italiju nisu velike. Ali postoje.

Pored odbrane crveno-beli najviše problema imaju i u napadu. Iz povrede je tek „izašao“ Ričmond Boaći,tako da posle mesec dana bolovanja verovatno neće biti na optimalnom nivou u sudaru sa odbranom koju predvodi Kulibali.

U moru loših sa Marakane stiže i jedna dobra vest. Trener Vladan Milojević neće morati da menja „srce“ tima. Tokom duela sa Radničkim povredio se kapiten na poslednjoj utakmici Nenad Krstičić. On je dobio udarac tokom prvog poluvremena, i ekspresno je zamenjen. Razumljivo, Milojević nije želeo ništa da rizikujem.

Posebno, jer je gostovanje na Čairu propustio i Branko Jovičić. Posle reprezentativne akcije, zatim i kup meča protiv TSK-a popularni Bakula je imao manjih problema... Međutim, izvesno je da će biti u timu za Napulj.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar