Лалатовић већ зове играче у Војводину?!

Спортски журнал преноси да је све договорено око повратка тренера Радничког у Нови Сад!

Фудбал 27.11.2018 | 10:15
Лалатовић већ зове играче у Војводину?!
Осмех после ремија Радничког и Црвене звезде и јасна порука Ненада Лалатовића да жели да освоји бар један пехар са Радничким, али и искрено признање да би се размислио ако у јануару, кад ће му истећи уговор са Нишлијама, добио неку примамљиву понуду из иностранства. Међутим, изгледа да је још примамљивији био позив да се врати у Нови Сад. Спортски журнал пише да је већ сада извесно да ће Лалатовићод јануара поново седети на клупи Војводине која је остала без шефа струке након што је Драгомир Окукаподнео поставку после ремија са Земуном.

Ко ће водити екипу до краја полусезоне још се не зна, али Журнал уверава да пролеће нема дилеме. Штавише, позивају се и на сведочења неименованих фудбалера које је Лалатовић наводно већ звао да му се придруже на “Карађорђу“.

Остао му је тај стадион у лепом сећању. Водио је екипу од новембра 2015. до децембра 2016. године – то је она сезона у којој је Воша у квалификацијама за Лигу Европа преко Бокеља, Конахс Кија и Динама из Минска стигла до плеј-офа у коме ју је зауставио АЗ Алкмар – али је после смене управе на челу саДрагољубом Збиљићем напустио клуб.

Сада је на прагу Воше, док је, закључује Журнал, Раднички већ почео да тражи резервно решење, па је контактирао Александра Веселиновића.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар