Lalatović već zove igrače u Vojvodinu?!

Sportski žurnal prenosi da je sve dogovoreno oko povratka trenera Radničkog u Novi Sad!

Fudbal 27.11.2018 | 10:15
Lalatović već zove igrače u Vojvodinu?!
Osmeh posle remija Radničkog i Crvene zvezde i jasna poruka Nenada Lalatovića da želi da osvoji bar jedan pehar sa Radničkim, ali i iskreno priznanje da bi se razmislio ako u januaru, kad će mu isteći ugovor sa Nišlijama, dobio neku primamljivu ponudu iz inostranstva. Međutim, izgleda da je još primamljiviji bio poziv da se vrati u Novi Sad. Sportski žurnal piše da je već sada izvesno da će Lalatovićod januara ponovo sedeti na klupi Vojvodine koja je ostala bez šefa struke nakon što je Dragomir Okukapodneo postavku posle remija sa Zemunom.

Ko će voditi ekipu do kraja polusezone još se ne zna, ali Žurnal uverava da proleće nema dileme. Štaviše, pozivaju se i na svedočenja neimenovanih fudbalera koje je Lalatović navodno već zvao da mu se pridruže na “Karađorđu“.

Ostao mu je taj stadion u lepom sećanju. Vodio je ekipu od novembra 2015. do decembra 2016. godine – to je ona sezona u kojoj je Voša u kvalifikacijama za Ligu Evropa preko Bokelja, Konahs Kija i Dinama iz Minska stigla do plej-ofa u kome ju je zaustavio AZ Alkmar – ali je posle smene uprave na čelu saDragoljubom Zbiljićem napustio klub.

Sada je na pragu Voše, dok je, zaključuje Žurnal, Radnički već počeo da traži rezervno rešenje, pa je kontaktirao Aleksandra Veselinovića.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar