Бивши капитен Наполија пред Звезду каже...

Звезда ван Маракане ништа није урадила! "Код куће се добро бране и тако долазе до резултата", каже Ђузепе Брусколоти.

Фудбал 27.11.2018 | 09:45
Бивши капитен Наполија пред Звезду каже...
Ко би рекао да ће Црвена звезда имати четири освојена бода после четири утакмице у Лиги шампиона у невероватно јакој групи? То јесте случај пред гостовање екипе Владана Милојевића Наполију у петом колу групне фазе. Црвено-бели после невероватне победе над Ливерпулом у Београду иду на ноге Наполију који помало уздрман дочекује ову утакмицу после ремија (0:0) с Кјевом из Вероне.

Ипак, упркос свему, легенда клуба из Напуља, бивши капитен и човек који је 511 пута носио дрес тима са Сан Паола Ђузепе Брусколоти, сумња да Звезда може да нашкоди екипи Карла Анчелотија.

Из његове изјаве би се могло рећи да он мисли како је Звезда тим који само на Маракани може до бодова.

"Да будемо начисто, Црвена звезда ван своје куће није асполутно ништа урадила. Код куће се добро брани и успела је да на тај начин дође до резултата. На Сан Паолу ће бити комплетно другачије", рекао јеБрусколоти за италијанске медије.

Иначе, Брусколоти је држао рекорд са 511 наступа за Наполи све док га сада Марек Хамшик није превазишао са 512 наступа. Поменули смо меч Наполија и Кјева... После тог дуела своје виђење наредног сусрета против Црвене звезде изнео је и голман Орестис Карнезис.

И он је оптимиста.

"Већ сада размишљамо о Црвеној звезди", рекао је одмах после меча с Кјевом голман Наполитанаца.

И додао да очекује тријумф.

"Желимо победу и желимо да прођемо групу. Биће то веома важан изазов у Лиги шампиона. У данас смо имали доста продора, стварали смо шансе, али то је фудбал. Некада лопта једноставно неће да уђе у мрежу, тако да одмах морамо да се фокусирамо на утакмицу у среду", рекао је Карнезис.

Очигледно су у Наполију уверени да могу до три бода против Звезде на свом терену. Подсећамо, у првом мечу било је 0:0.

Утакмица између Наполија и Црвене звезде игра се у среду од 21 час.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар