Bivši kapiten Napolija pred Zvezdu kaže...

Zvezda van Marakane ništa nije uradila! "Kod kuće se dobro brane i tako dolaze do rezultata", kaže Đuzepe Bruskoloti.

Fudbal 27.11.2018 | 09:45
Bivši kapiten Napolija pred Zvezdu kaže...
Ko bi rekao da će Crvena zvezda imati četiri osvojena boda posle četiri utakmice u Ligi šampiona u neverovatno jakoj grupi? To jeste slučaj pred gostovanje ekipe Vladana Milojevića Napoliju u petom kolu grupne faze. Crveno-beli posle neverovatne pobede nad Liverpulom u Beogradu idu na noge Napoliju koji pomalo uzdrman dočekuje ovu utakmicu posle remija (0:0) s Kjevom iz Verone.

Ipak, uprkos svemu, legenda kluba iz Napulja, bivši kapiten i čovek koji je 511 puta nosio dres tima sa San Paola Đuzepe Bruskoloti, sumnja da Zvezda može da naškodi ekipi Karla Ančelotija.

Iz njegove izjave bi se moglo reći da on misli kako je Zvezda tim koji samo na Marakani može do bodova.

"Da budemo načisto, Crvena zvezda van svoje kuće nije aspolutno ništa uradila. Kod kuće se dobro brani i uspela je da na taj način dođe do rezultata. Na San Paolu će biti kompletno drugačije", rekao jeBruskoloti za italijanske medije.

Inače, Bruskoloti je držao rekord sa 511 nastupa za Napoli sve dok ga sada Marek Hamšik nije prevazišao sa 512 nastupa. Pomenuli smo meč Napolija i Kjeva... Posle tog duela svoje viđenje narednog susreta protiv Crvene zvezde izneo je i golman Orestis Karnezis.

I on je optimista.

"Već sada razmišljamo o Crvenoj zvezdi", rekao je odmah posle meča s Kjevom golman Napolitanaca.

I dodao da očekuje trijumf.

"Želimo pobedu i želimo da prođemo grupu. Biće to veoma važan izazov u Ligi šampiona. U danas smo imali dosta prodora, stvarali smo šanse, ali to je fudbal. Nekada lopta jednostavno neće da uđe u mrežu, tako da odmah moramo da se fokusiramo na utakmicu u sredu", rekao je Karnezis.

Očigledno su u Napoliju uvereni da mogu do tri boda protiv Zvezde na svom terenu. Podsećamo, u prvom meču bilo je 0:0.

Utakmica između Napolija i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 čas.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar