Коларов о навијачима: Не причам Ђоковићу шта да ради!

"Много се прича, трошимо се превише, а ништа не кажемо", рекао је капитен репрезентације Србије, Александар Коларов и нагласио да воли да гледа тенис и кошарку, али да се на разуме довољно да би делио савете другима.

Фудбал 27.11.2018 | 08:00
Коларов о навијачима: Не причам Ђоковићу шта да ради!
Александар Коларов уме да буде веома директан када му нешто засмета.

Овог пута, капитену репрезентације Србије и дефанзивцу Роме нису се свидели коментари навијача у делу сезоне испуњеном лошим издањима и слабим резултатима "вучице", пред којом је и борба са Реал Мадридом за прво место пред жреб за осмину финала Лиге шампиона.

Коларов, свестан важности утакмице, затражио је од свих који утичу на атмосферу око Роме да мање причају.

"Навијачи морају да схвате да нису упознати толико пуно о фудбалу... Ја никад нисам дозволио себи да коментаришем оно што ради Ђоковић или му дајем савете око тактике. Много се прича, трошимо се превише, а ништа не кажемо. Волим да гледам тенис и кошарку, али ништа не знам око њих", рекао је Коларов на званичној конференцији за медије, а преносе италијански медији.

Екипа тренера Еузебија Ди Франческа изгубила је за викенд од Удинезеа (1:0) и пала на 18 бодова заостатка за лидером Серије А, Јувентусом. Коларов каже да је меч против Реала на "Олимпику" права прилика за доказивање.

"Свесни смо да не пролазимо кроз добар период, али је екипа спремна да се издигне. Спремни смо да направимо искорак. Можемо да победимо Реал. То је прави пут да се издигнемо и само тако морамо да размишљамо".

Ипак, Коларов не може да обећа тријумф, већ само да ће дати све од себе да до њега дође.

"Реал је освојио три пута у низу Лигу шампиона", подсетио је Коларов и поручио да би било тешко и да могу да играју Данијеле Де Роси, Костас Манолас и Лоренцо Пелегрини, а камоли без њих.

Искусни леви бек признаје да Рома мора да бележи боље резултате, али је и убеђен да ће бити међу четири најбоља у Италији како би наставио да игра Лигу шампиона.

"Немамо очекиване резултате у Серији А, али сам сигуран да ћемо на крају завршити међу четири најбоља тима. Удинезе је једном шутнуо у оквир гола и дао га, то је то", закључио је он.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар