Kolarov o navijačima: Ne pričam Đokoviću šta da radi!

"Mnogo se priča, trošimo se previše, a ništa ne kažemo", rekao je kapiten reprezentacije Srbije, Aleksandar Kolarov i naglasio da voli da gleda tenis i košarku, ali da se na razume dovoljno da bi delio savete drugima.

Fudbal 27.11.2018 | 08:00
Kolarov o navijačima: Ne pričam Đokoviću šta da radi!
Aleksandar Kolarov ume da bude veoma direktan kada mu nešto zasmeta.

Ovog puta, kapitenu reprezentacije Srbije i defanzivcu Rome nisu se svideli komentari navijača u delu sezone ispunjenom lošim izdanjima i slabim rezultatima "vučice", pred kojom je i borba sa Real Madridom za prvo mesto pred žreb za osminu finala Lige šampiona.

Kolarov, svestan važnosti utakmice, zatražio je od svih koji utiču na atmosferu oko Rome da manje pričaju.

"Navijači moraju da shvate da nisu upoznati toliko puno o fudbalu... Ja nikad nisam dozvolio sebi da komentarišem ono što radi Đoković ili mu dajem savete oko taktike. Mnogo se priča, trošimo se previše, a ništa ne kažemo. Volim da gledam tenis i košarku, ali ništa ne znam oko njih", rekao je Kolarov na zvaničnoj konferenciji za medije, a prenose italijanski mediji.

Ekipa trenera Euzebija Di Frančeska izgubila je za vikend od Udinezea (1:0) i pala na 18 bodova zaostatka za liderom Serije A, Juventusom. Kolarov kaže da je meč protiv Reala na "Olimpiku" prava prilika za dokazivanje.

"Svesni smo da ne prolazimo kroz dobar period, ali je ekipa spremna da se izdigne. Spremni smo da napravimo iskorak. Možemo da pobedimo Real. To je pravi put da se izdignemo i samo tako moramo da razmišljamo".

Ipak, Kolarov ne može da obeća trijumf, već samo da će dati sve od sebe da do njega dođe.

"Real je osvojio tri puta u nizu Ligu šampiona", podsetio je Kolarov i poručio da bi bilo teško i da mogu da igraju Danijele De Rosi, Kostas Manolas i Lorenco Pelegrini, a kamoli bez njih.

Iskusni levi bek priznaje da Roma mora da beleži bolje rezultate, ali je i ubeđen da će biti među četiri najbolja u Italiji kako bi nastavio da igra Ligu šampiona.

"Nemamo očekivane rezultate u Seriji A, ali sam siguran da ćemo na kraju završiti među četiri najbolja tima. Udineze je jednom šutnuo u okvir gola i dao ga, to je to", zaključio je on.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar