Ленард: Смијешно је што је Грег рекао да нисам био вођа!

Кошаркаш Торонто Репторса Кавај Ленард оценио је смешном изјаву Грега Поповича да није био вођа своје екипе на терену.

Кошарка 29.11.2018 | 10:30
Ленард: Смијешно је што је Грег рекао да нисам био вођа!
Тренер Сан Антонио Спраса је недавно рекао да је "Кавај одличан играч, али никакав лидер, па су то били Ману Ђинобили и Пети Милс".

Попович је између осталог истакао да Спарсима недостаје Ленардов таленат, али и поновио да ове друге способности нису биле изражајне.

"Чуо сам за то, смешно ми је. Не знам да ли је говорио само о прошлој години, пошто верујем да кад не играш често људи забораве какав си. Мислим да сам био вођа примером којим сам давао на сваком тренингу. Увек сам тренирао јако, фокусирао се само на игру. Саиграче сам на утакмицама често усмеравао где да се крећу у нападу, читајући противничке одбране. Мотивисао сам друге да буду бољи", рекао је Ленард.

Он је скоро целу сезону пре одласка у Торонто преседео на клупи јер је због повреда одиграо само девет утакмица. Међутим, да нешто није у реду сугерисао је још почетком ове године Тони Паркер када је рекао да се он од исте повреде квадрицепса опорављао много брже.

Епилог је био одлазак из Спарса на крају сезоне, а иако је Ленард хтео у Лос Анђелес, Репторси су га трејдовали за Демара Дерозана.

"У сваком случају, није важно шта је Попович рекао. Сад сам у Репторсима и фокусиран сам само на овај тим. Не интересује ме шта се догађа код других", закључио је "Канџа".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар