Lenard: Smiješno je što je Greg rekao da nisam bio vođa!

Košarkaš Toronto Reptorsa Kavaj Lenard ocenio je smešnom izjavu Grega Popoviča da nije bio vođa svoje ekipe na terenu.

Košarka 29.11.2018 | 10:30
Lenard: Smiješno je što je Greg rekao da nisam bio vođa!
Trener San Antonio Sprasa je nedavno rekao da je "Kavaj odličan igrač, ali nikakav lider, pa su to bili Manu Đinobili i Peti Mils".

Popovič je između ostalog istakao da Sparsima nedostaje Lenardov talenat, ali i ponovio da ove druge sposobnosti nisu bile izražajne.

"Čuo sam za to, smešno mi je. Ne znam da li je govorio samo o prošloj godini, pošto verujem da kad ne igraš često ljudi zaborave kakav si. Mislim da sam bio vođa primerom kojim sam davao na svakom treningu. Uvek sam trenirao jako, fokusirao se samo na igru. Saigrače sam na utakmicama često usmeravao gde da se kreću u napadu, čitajući protivničke odbrane. Motivisao sam druge da budu bolji", rekao je Lenard.

On je skoro celu sezonu pre odlaska u Toronto presedeo na klupi jer je zbog povreda odigrao samo devet utakmica. Međutim, da nešto nije u redu sugerisao je još početkom ove godine Toni Parker kada je rekao da se on od iste povrede kvadricepsa oporavljao mnogo brže.

Epilog je bio odlazak iz Sparsa na kraju sezone, a iako je Lenard hteo u Los Anđeles, Reptorsi su ga trejdovali za Demara Derozana.

"U svakom slučaju, nije važno šta je Popovič rekao. Sad sam u Reptorsima i fokusiran sam samo na ovaj tim. Ne interesuje me šta se događa kod drugih", zaključio je "Kandža".

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar