Браун већ напушта Морнар?!

Искусни амерички бек ускоро ће у Кину, сазнаје "Спортандо".

Кошарка 28.11.2018 | 08:30
Браун већ напушта Морнар?!
Боби Браун, својевремено најбољи стрелац Евролиге, док је носио дрес Монтепаскија из Сијене, после мање од месец дана би могао да раскине уговор са Морнаром и пресели се у Кину.

"Спортандо" је у понедељак ујутру објавио да амерички ветеран има договор са Шанкси Брејв Дрегонсима, где би требало да замени земљака Џоша Адамса, прошле сезоне члана Ефеса.

Остаје да се види хоће ли тридесетчетворогодишњи Браун заиграти у понедељак увече против Игокее - у мечу који је за Морнар изузетно важан, с обзиром на то да је последњи на табели АБА лиге - а онда искористити опцију изласка из уговора у случају понуде евролигаша или клуба кинеске ЦБА.

Браун је за Баране играо у поразима од Будућности и Морнара, када је у просеку бележио 22 поена и седам асистенција, али уз катастрофалне проценте шута - 29 одсто из игре, од тога само 11 одсто за три поена (4/21).

У Еврокупу је некадашњи бек Хјустон Рокитса такође одиграо две утакмице, против Торина (победа) и Уникахе (пораз). Бележио је 14,5 поена и шест асистенција по мечу, а тројке је шутирао са 29 одсто прецизности.

Последња два кола групне фазе Еврокупа на програму су половином децембра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар