Braun već napušta Mornar?!

Iskusni američki bek uskoro će u Kinu, saznaje "Sportando".

Košarka 28.11.2018 | 08:30
Braun već napušta Mornar?!
Bobi Braun, svojevremeno najbolji strelac Evrolige, dok je nosio dres Montepaskija iz Sijene, posle manje od mesec dana bi mogao da raskine ugovor sa Mornarom i preseli se u Kinu.

"Sportando" je u ponedeljak ujutru objavio da američki veteran ima dogovor sa Šanksi Brejv Dregonsima, gde bi trebalo da zameni zemljaka Džoša Adamsa, prošle sezone člana Efesa.

Ostaje da se vidi hoće li tridesetčetvorogodišnji Braun zaigrati u ponedeljak uveče protiv Igokee - u meču koji je za Mornar izuzetno važan, s obzirom na to da je poslednji na tabeli ABA lige - a onda iskoristiti opciju izlaska iz ugovora u slučaju ponude evroligaša ili kluba kineske CBA.

Braun je za Barane igrao u porazima od Budućnosti i Mornara, kada je u proseku beležio 22 poena i sedam asistencija, ali uz katastrofalne procente šuta - 29 odsto iz igre, od toga samo 11 odsto za tri poena (4/21).

U Evrokupu je nekadašnji bek Hjuston Rokitsa takođe odigrao dve utakmice, protiv Torina (pobeda) i Unikahe (poraz). Beležio je 14,5 poena i šest asistencija po meču, a trojke je šutirao sa 29 odsto preciznosti.

Poslednja dva kola grupne faze Evrokupa na programu su polovinom decembra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar