Полиција одвела и секретарицу

- Косовска полиција одвела секретарицу убијеног лидера Иницијативе СДП Оливера Ивановића, Силвану Арсовић.

Србија 26.11.2018 | 14:32
Полиција одвела и секретарицу
Она је око 10 сати дала допуну изјаве о убиству, полицајци дошли ненајављено, прво поведена у полицијску станицу у Митровици а потом одведена у Приштину

Како јавља репортер Прве телевизије из Косовске Митровице, косовска полиција је око 10 х ненајављено дошла у просторије ГИ СДП и одвела Арсовићеву. Како сазнајемо, она је спроведена у полицијску станицу у Косовској Митровици, а потом у Приштину.

Потпредседник СДП Ксенија Божовић изјавила је за "Вечерње новости" да је Арсовићева одведена са радног места да наводно допуни изјаву у вези са убиством оливера Ивановића коју је раније дала. Према њеним сазнањима, она се налази у Специјалном тужилаштву у Приштини. 

Арсовићева је до сада два пута давала изјаве у вези са убиством Ивановића, а овога пута, како је речено "Новостима" , није добила никакав позив. 

Вест је пренео и приштински лист Бота сот. 

Подсетимо, у петак рано ујутро специјалне јединице косовске полициеј РОСУ упале су на више локација у северном делу Косовске Митровице и том приликом привели четири особе, док је пета особа за којом су трагали побегла. Реч је о Милану Радоичићу. Двојица од приведених су припадници косовске полиције, а један од њих био је први на увиђају на месту убиства Ивановића. 

Косовска полиција саопштила је да је акција изведена у оквиру истраге о убиству Ивановића, док званични Београд сматра да Приштина наставља с провокацијама након увођења такси од 100 на српску робу и пропалог покушаја учлањења у Инетрпол.

(Б92)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

РОСУ

27.11.2018 11:19

Е када нас нисте подрзали за улазак у Интерпол,сада цемо открити ко је убио Оливера.

ОДГОВОРИТЕ