Policija odvela i sekretaricu

- Kosovska policija odvela sekretaricu ubijenog lidera Inicijative SDP Olivera Ivanovića, Silvanu Arsović.

Srbija 26.11.2018 | 14:32
Policija odvela i sekretaricu
Ona je oko 10 sati dala dopunu izjave o ubistvu, policajci došli nenajavljeno, prvo povedena u policijsku stanicu u Mitrovici a potom odvedena u Prištinu

Kako javlja reporter Prve televizije iz Kosovske Mitrovice, kosovska policija je oko 10 h nenajavljeno došla u prostorije GI SDP i odvela Arsovićevu. Kako saznajemo, ona je sprovedena u policijsku stanicu u Kosovskoj Mitrovici, a potom u Prištinu.

Potpredsednik SDP Ksenija Božović izjavila je za "Večernje novosti" da je Arsovićeva odvedena sa radnog mesta da navodno dopuni izjavu u vezi sa ubistvom olivera Ivanovića koju je ranije dala. Prema njenim saznanjima, ona se nalazi u Specijalnom tužilaštvu u Prištini. 

Arsovićeva je do sada dva puta davala izjave u vezi sa ubistvom Ivanovića, a ovoga puta, kako je rečeno "Novostima" , nije dobila nikakav poziv. 

Vest je preneo i prištinski list Bota sot. 

Podsetimo, u petak rano ujutro specijalne jedinice kosovske policiej ROSU upale su na više lokacija u severnom delu Kosovske Mitrovice i tom prilikom priveli četiri osobe, dok je peta osoba za kojom su tragali pobegla. Reč je o Milanu Radoičiću. Dvojica od privedenih su pripadnici kosovske policije, a jedan od njih bio je prvi na uviđaju na mestu ubistva Ivanovića. 

Kosovska policija saopštila je da je akcija izvedena u okviru istrage o ubistvu Ivanovića, dok zvanični Beograd smatra da Priština nastavlja s provokacijama nakon uvođenja taksi od 100 na srpsku robu i propalog pokušaja učlanjenja u Inetrpol.

(B92)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ROSU

27.11.2018 11:19

E kada nas niste podrzali za ulazak u Interpol,sada cemo otkriti ko je ubio Olivera.

ODGOVORITE