Кустурица није Додиков лобиста

- Емир Кустурица није био лобиста за Милорада Додика како би био избрисан са „црне листе“ САД-а, нити је плаћана било каква „издашна провизија“ у ову сврху. саопштио је пуномоћник Емира Костурице, адвокат Горан Бубић.

Република Српска 26.11.2018 | 09:33
Кустурица није Додиков лобиста
Он наводи да је потпуно неистинито да су у више наврата милиони марака издвојени из Буџета Републике Српске како би Кустурица договорио Додику састанке с Путином.

Бубић у демантију наводи да су ти наводи потпуно неистинити јер Емир Кустурица нити привредно друштво „Андрићград“ д.о.о. Вишеград нису примали никакав новац за наводно уговарање сусрета између Додика и Путина и да је на тај начин Емиру Кустурици повријеђен углед и нанесена штета.

У том тексту, који Бубић демантује, се наводи да је Милорад Додик буџетским новцем плаћао лобисте како би био избрисан са „црне листе“ САД-а, а истовремено није штедио истог новца за неколико минута сусрета и фотографију са Владимиром Путином у споредним ходницима Кремља. Веза за руске лобисте био му је и Емир Кустурица, наравно уз издашну провизију.

(БН)                                                                                                                                                                           
                                                                                 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Ми

26.11.2018 08:44

Ајде Бубицу боље да сутис имају докази и за тебе само се цека да Додик оде са власти сви це те ви у прдекану ти и постење познато али висе то и није тајна Организације које си довео у пропаст цувају за тебе лијепе године затвора

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лаки

26.11.2018 09:29

Ре, ђавољи адвокат, уосталом као и већина адвоката у БиХ

Name

Нострадамус

26.11.2018 09:38

Морат це се једном поцети банда да хапси или це их револуција да прогута. Највисе ме изненадио Кустурица умјесто да узива у својој слави он се упустио Додиков криминал.Прво издао муслимане па сад дозивио да га ни Срби не воле. Зато је издао књигу "Сто ми је све то требало ".Нецу је никада процитати јер из наслова процитам цијелу књигу. Сам је себи ставио пецат издајника и једних и других.

Name

Данас

26.11.2018 10:52

Он само за своје интересе ради, али ни то га не цини задовољним сто се види по његовом понасању и изгледу. Митровиц и он су на истом нивоу, искомплексиране особе. Све могу бити, али Медицијеви никако не могу па их то убија. Нема с ким се није и код кога није због својих комплекса трпао- Милосевиц, Тадиц, Карадјордјевици, Додик итд. Ухватио се скоро и мозда највецег цовјека насег времена Јосе Мујице да и њега онако неисквареног злоупотреби. Најгора је ова комбинација када умјетник искористи умјетност у ове сврхе, не мозе гора особа бити.

Name

Митар

26.11.2018 12:06

О Кустурици прицати и коментарисати је смијесно, особа без морала и образа с теском кризом идентитета, с њим не говори нико из фамилије, омразен у свом граду у којем је персона нон грата, нама глуми србина сто наравни није а то скупо наплацује. Кад му је отац умро није био поп на сахрани него ходја. Битно је да он узима паре србима и у себи се смије србима.

Name

Ја

26.11.2018 09:24

Код овог је највисе насих пара заврсило. Злотвори!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Худ

26.11.2018 09:25

Да... с њим је из "велике љубави" и радости и среће коју осјети кад се сретну.... Ко то ,а поготову њих двојица више ишта ради без интереса....он га је и у звијезде дизо...нек се јебу ,и тако су поцјепали народ и све што је у овој земљи својом главом мислило...људи из јавних предузећа не смију проговорит о неправдама, а мудро ћуте о платама и додатцима...погледајте како је у јавном сектору ; од плата до редовности истих, до радног времена и којекаквих ликова који су по налогу запослени у приватне фирме...да би исте у опште и могле да раде! Горе но у Стаљиново доба,али одговара власти и нек иде тако...докле ће видјет ће мо.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СвеСкупа

26.11.2018 12:25

Како је ниско пао овај Кустурица!! Умјесто да сета у Калифорнији и праве филмове, он се залијепио уз Додика и понизава сам себе. Ето му јос један приједлог за сљедецу књигу:" Како сам понизио самог себе"?

ОДГОВОРИТЕ