Kusturica nije Dodikov lobista

- Emir Kusturica nije bio lobista za Milorada Dodika kako bi bio izbrisan sa „crne liste“ SAD-a, niti je plaćana bilo kakva „izdašna provizija“ u ovu svrhu. saopštio je punomoćnik Emira Kosturice, advokat Goran Bubić.

Republika Srpska 26.11.2018 | 09:33
Kusturica nije Dodikov lobista
On navodi da je potpuno neistinito da su u više navrata milioni maraka izdvojeni iz Budžeta Republike Srpske kako bi Kusturica dogovorio Dodiku sastanke s Putinom.

Bubić u demantiju navodi da su ti navodi potpuno neistiniti jer Emir Kusturica niti privredno društvo „Andrićgrad“ d.o.o. Višegrad nisu primali nikakav novac za navodno ugovaranje susreta između Dodika i Putina i da je na taj način Emiru Kusturici povrijeđen ugled i nanesena šteta.

U tom tekstu, koji Bubić demantuje, se navodi da je Milorad Dodik budžetskim novcem plaćao lobiste kako bi bio izbrisan sa „crne liste“ SAD-a, a istovremeno nije štedio istog novca za nekoliko minuta susreta i fotografiju sa Vladimirom Putinom u sporednim hodnicima Kremlja. Veza za ruske lobiste bio mu je i Emir Kusturica, naravno uz izdašnu proviziju.

(BN)                                                                                                                                                                           
                                                                                 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Mi

26.11.2018 08:44

Ajde Bubicu bolje da sutis imaju dokazi i za tebe samo se ceka da Dodik ode sa vlasti svi ce te vi u prdekanu ti i postenje poznato ali vise to i nije tajna Organizacije koje si doveo u propast cuvaju za tebe lijepe godine zatvora

ODGOVORITE
Name

Laki

26.11.2018 09:29

Re, đavolji advokat, uostalom kao i većina advokata u BiH

Name

Nostradamus

26.11.2018 09:38

Morat ce se jednom poceti banda da hapsi ili ce ih revolucija da proguta. Najvise me iznenadio Kusturica umjesto da uziva u svojoj slavi on se upustio Dodikov kriminal.Prvo izdao muslimane pa sad dozivio da ga ni Srbi ne vole. Zato je izdao knjigu "Sto mi je sve to trebalo ".Necu je nikada procitati jer iz naslova procitam cijelu knjigu. Sam je sebi stavio pecat izdajnika i jednih i drugih.

Name

Danas

26.11.2018 10:52

On samo za svoje interese radi, ali ni to ga ne cini zadovoljnim sto se vidi po njegovom ponasanju i izgledu. Mitrovic i on su na istom nivou, iskompleksirane osobe. Sve mogu biti, ali Medicijevi nikako ne mogu pa ih to ubija. Nema s kim se nije i kod koga nije zbog svojih kompleksa trpao- Milosevic, Tadic, Karadjordjevici, Dodik itd. Uhvatio se skoro i mozda najveceg covjeka naseg vremena Jose Mujice da i njega onako neiskvarenog zloupotrebi. Najgora je ova kombinacija kada umjetnik iskoristi umjetnost u ove svrhe, ne moze gora osoba biti.

Name

Mitar

26.11.2018 12:06

O Kusturici pricati i komentarisati je smijesno, osoba bez morala i obraza s teskom krizom identiteta, s njim ne govori niko iz familije, omrazen u svom gradu u kojem je persona non grata, nama glumi srbina sto naravni nije a to skupo naplacuje. Kad mu je otac umro nije bio pop na sahrani nego hodja. Bitno je da on uzima pare srbima i u sebi se smije srbima.

Name

Ja

26.11.2018 09:24

Kod ovog je najvise nasih para zavrsilo. Zlotvori!!!

ODGOVORITE
Name

Robin Hud

26.11.2018 09:25

Da... s njim je iz "velike ljubavi" i radosti i sreće koju osjeti kad se sretnu.... Ko to ,a pogotovu njih dvojica više išta radi bez interesa....on ga je i u zvijezde dizo...nek se jebu ,i tako su pocjepali narod i sve što je u ovoj zemlji svojom glavom mislilo...ljudi iz javnih preduzeća ne smiju progovorit o nepravdama, a mudro ćute o platama i dodatcima...pogledajte kako je u javnom sektoru ; od plata do redovnosti istih, do radnog vremena i kojekakvih likova koji su po nalogu zaposleni u privatne firme...da bi iste u opšte i mogle da rade! Gore no u Staljinovo doba,ali odgovara vlasti i nek ide tako...dokle će vidjet će mo.....

ODGOVORITE
Name

SveSkupa

26.11.2018 12:25

Kako je nisko pao ovaj Kusturica!! Umjesto da seta u Kaliforniji i prave filmove, on se zalijepio uz Dodika i ponizava sam sebe. Eto mu jos jedan prijedlog za sljedecu knjigu:" Kako sam ponizio samog sebe"?

ODGOVORITE