Видео: Мирковић миран, тренер Динама бијесан и пријети!

Радмило Јовановић бесно после пораза од Партизана поручио: "Неко ће да оде из клуба или ће му се каријера завршити. Разумете. " Мирковић се нада да је остало нешто и за следеће утакмице…

Фудбал 26.11.2018 | 13:15
Видео: Мирковић миран, тренер Динама бијесан и пријети!
Партизан је остварио најубедљивију првенству победу у последње три године. Црно-бели су у 17. колу савладали Динамо из Врања 6:0.

Тренер "парног ваљка" Зоран Мирковић овај пут имао је више разлога да буде задовољан, а нада се да ће његов тим до краја првог дела сезоне наставити у истом ритму. 

"Било је киксева после пауза, али сада смо имали мало више времена за припремне утакмице. Момци су одиграли одлично и задовољан сам како су одиграли. Пред нама је циклус од још четири меча и хоћемо полусезону да приведемо крају онако како би требало.", почео је Мирковић.

Поред ефикасности тим Партизана истакао се и у одбрани.

"Драго ми је када не примамо голове, то ме као одбрамбеног играча посебно радује. Још боље је када се постижу голови, мада смо нешто могли да оставимо и за следећу утакмицу, Ваљда ће их бити", нашалио се Мирковић.

Поглед на табелу…

"Таква је табела. Ми имамо наше утакмице, нашу игру и наше калкулације", поручио је тренер "парног ваљка" и подвукао: "То су слатке муке што имамо све играче на располагању. Сада имамо за 20 дана још четири утакмице и потребни су нам сви", завршио је Мирковић.

Тренер Динама Радмило Јовановић био је бесан. Пораз у Хумској посебно је заболео Врањанце, до те мере да је шеф стручног штаба Динама запретио и отказима. Одбрана екипе из Врања попустила је у финишу првог полувремена и то после великог кикса голмана Уроша Ђурића. 

"Прво полувреме је било сасвим коректно, а онда смо примили тај гол. Имамо проблема са голманима, јер је наш први чувар мреже против Чукаричког повредио колено, а ни овај (Ђурић, прим. аут) није тренирао скоро десет дана. Немамо замену, то што је у његовој глави решићемо ми у клубу. Неко ће да оде из клуба или ће му се каријера завршити. Разумете", љутит је био тренер Динама.



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар