Video: Mirković miran, trener Dinama bijesan i prijeti!

Radmilo Jovanović besno posle poraza od Partizana poručio: "Neko će da ode iz kluba ili će mu se karijera završiti. Razumete. " Mirković se nada da je ostalo nešto i za sledeće utakmice…

Fudbal 26.11.2018 | 13:15
Video: Mirković miran, trener Dinama bijesan i prijeti!
Partizan je ostvario najubedljiviju prvenstvu pobedu u poslednje tri godine. Crno-beli su u 17. kolu savladali Dinamo iz Vranja 6:0.

Trener "parnog valjka" Zoran Mirković ovaj put imao je više razloga da bude zadovoljan, a nada se da će njegov tim do kraja prvog dela sezone nastaviti u istom ritmu. 

"Bilo je kikseva posle pauza, ali sada smo imali malo više vremena za pripremne utakmice. Momci su odigrali odlično i zadovoljan sam kako su odigrali. Pred nama je ciklus od još četiri meča i hoćemo polusezonu da privedemo kraju onako kako bi trebalo.", počeo je Mirković.

Pored efikasnosti tim Partizana istakao se i u odbrani.

"Drago mi je kada ne primamo golove, to me kao odbrambenog igrača posebno raduje. Još bolje je kada se postižu golovi, mada smo nešto mogli da ostavimo i za sledeću utakmicu, Valjda će ih biti", našalio se Mirković.

Pogled na tabelu…

"Takva je tabela. Mi imamo naše utakmice, našu igru i naše kalkulacije", poručio je trener "parnog valjka" i podvukao: "To su slatke muke što imamo sve igrače na raspolaganju. Sada imamo za 20 dana još četiri utakmice i potrebni su nam svi", završio je Mirković.

Trener Dinama Radmilo Jovanović bio je besan. Poraz u Humskoj posebno je zaboleo Vranjance, do te mere da je šef stručnog štaba Dinama zapretio i otkazima. Odbrana ekipe iz Vranja popustila je u finišu prvog poluvremena i to posle velikog kiksa golmana Uroša Đurića. 

"Prvo poluvreme je bilo sasvim korektno, a onda smo primili taj gol. Imamo problema sa golmanima, jer je naš prvi čuvar mreže protiv Čukaričkog povredio koleno, a ni ovaj (Đurić, prim. aut) nije trenirao skoro deset dana. Nemamo zamenu, to što je u njegovoj glavi rešićemo mi u klubu. Neko će da ode iz kluba ili će mu se karijera završiti. Razumete", ljutit je bio trener Dinama.



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar