Менаџер ноћног клуба добио батине

Хулигани су ишамарали и конобарицу, а затим поломили касу.

Србија 25.11.2018 | 20:24
Менаџер ноћног клуба добио батине
Криминална група из насеља Аеродром у Крагујевцу пребила је менаџера ноћног клуба "Два голуба" Д. А. (44). Према његовим речима, група од седам-осам хулигана дошла је у ноћни фолк клуб, наручивала музику, малтретирала госте.

- Када сам им око пет сати ујутру рекао да је фајронт да клуб до тада има радно време, ударили су ме флашом и напали. Онесвестио сам се од удараца а тукли су ме столицама, пивским флашама, ногама рукама. Нос ми је поломљен имам сложену операцију у уторак. Глава ми је скроз исечена, имам десетак копчи, добро је да се нисам угушио у крви. Цео локал је био крвав, сав је демолиран - рекао је Д. А. за "Курир".

Хулигани су ишамарали и конобарицу, а затим поломили касу. Полиција има имена нападача и за напад се сумњиче Н. Ј, А. Ј. и још неколико њих. И сведоци догађаја су пријавили нападаче који нису ухапшени.

Према извору из полиције ова криминална група је супротстављена екипи из "Волпеа" а сумњичи се такође са пуцњаве, послове са дрогом, рекетирања, зеленашење.

Овим случајем настављена је серија терора криминалних група грађана Крагујевца која је после кулминирала бруталним касапљењем боксера Јовице Лешњака (24).

У последњих шест месеци у Крагујевцу и Аранђеловцу две тинејџерке су се предозирале екстазијем, бивша глумица пронађена је мртва, док је убијен ММА борац Радош Јоксимовић (27).

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Зере

25.11.2018 20:26

Многи већ жалимо за оном Југом која "није" ваљала. Ево демократије на дјелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјордје

25.11.2018 20:31

Тооооооооооооооо..демократија на дјелу..ала вера

Name

Дарwилл

26.11.2018 06:27

Претукли људе, уништили локал и биће на крају никоме ништа. Битно је да полиција има сазнања шта они све раде, а ништа не предузимају. Као и код нас. Убили два полиција а наша полиција приводи како кажу "особе из криминалног миљеа, припаднике ауто мафије"?! Приводили их и недуго затим пустили. Барем да не акжу да знају да су ови из "ауто мафије".