Томић: Највриједнија побједа? А какве су оне у мају?!

Шеф стручног штаба Црвене звезде мтс је само кратко прокоментарисао за Арену Спорт тријумф у "вечитом" дербију, док је мало "издашнији" на одговорима био ни на конференцији за медије.

Кошарка 25.11.2018 | 10:15
Томић: Највриједнија побједа? А какве су оне у мају?!
Црвена звезда мтс задржала је перфектан скор у АБА Лиги пошто је у "вечитом" дербију надиграла Партизан (77:71), за прву победу Милана Томића у дуелима с највећим ривалом.

Био је то већ девети тријумф његових кошаркаша у исто толико мечева на Јадрану - и само два су завршена с мање од десет поена разлике - док је тим другачије лице приказао у Еврокупу, због чега се говорило о мини-кризи његовог тима.

Након утакмице у разговору са репортером ТВ Арена Спорт, упитан је да прокоментарише шта је рекао својим играчима на полувремену...

''Да нисмо у кризи!", само је рекао Томић и одјурио у свлачионицу.

Био је то његов одговор на критике због три везана пораза у Еврокупу, а на конференцији за медије Томић је нешто више говорио, уз похвале на рачун дефанзивног и офанзивног учинка свог тима.

"Нападачки смо одиграли како смо и рекли, са доста екстра пасова да нападнемо тамо где они имају проблема. Што се тиче концентрације и тактичке поставке, одиграли су  сви играчи 100%", казао је Томић који не сматра ову победу толико вредном колико се након ове утакмице апострофира у јавности.

"Ако су највредније победе у децембру, како се зову оне у мају. Не гледам на то".

Није се сложио ни с оценом да се његова екипа "пробудила" у наставку.

"Пробудили екипу у другом полувремену? Видим да је било 41:38 за Партизан... Шта хоћете, дерби да се заврши у првој четвртини. Није било потребно буђење екипи", казао је Томић и додао да је много лепше када навијачи нису одвојени "мрежама" као у грчком дербију.

Како ја вама лично било после победе?

"Лепо", само је навео Томић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар