Солари послије дебакла: Гледајмо ширу слику...!

Тренер Реал Мадрида сматра да има разлога за оптимизам без обзира на још један разочаравајући резултат у гостима ове сезоне.

Фудбал 25.11.2018 | 15:15
Солари послије дебакла: Гледајмо ширу слику...!
Само две победе на седам гостовања ове сезоне у Примери и чак четири пораза. Чак 16 примљених голова у гостима, по чему је само Уеска лошија са 19. 

Очајно играју фудбалери Реал Мадрида, актуелног и троструког узастопног првака Европе, у гостима ове сезоне, што се показало и ове суботе. Еибар, сада седмопласирани у првенству Шпаније, славио је убедљивих 3:0 против "краљевског клуба". 

По играчима који су наступали у овој утакмици 13. кола Примере, тим вредан 16.000.000 евра савладао је противника чијих 14 играча који су изашли на терен имају збирну вредност 363.000.000 евра!

Иако је доживео озбиљан шамар после одличног старта по доласку на место тренера уместо Ђулена Лопетегија - четири узастопне победе - Сантјаго Солари не мисли да треба превише драмити после 0:3 у Баскији.

"Еибар је одиграо сјајну утакмицу и заслужено победио. Они су користили своје шансе, за разлику од нас. Имамо доста тога да поправимо у односу на данас, али треба гладати ширу слику, свих пет претходних мечева. До ове утакмице играли смо добри и не видим зашто не бисмо опет. Не треба извлачити закључке на основу само овог пораза", сматра Реалов тренер.

"Еибар је играо са више воље и храбрије, али нисмо изгубили због тога. Једноставно, данас су били бољи и то је то. Наравно да је у свлачионици била тужна атмосфера, али ако сагледамо свих пет утакмица од када сам на клупи, можемо да будемо позитивни", додао је Солари.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар