Solari poslije debakla: Gledajmo širu sliku...!

Trener Real Madrida smatra da ima razloga za optimizam bez obzira na još jedan razočaravajući rezultat u gostima ove sezone.

Fudbal 25.11.2018 | 15:15
Solari poslije debakla: Gledajmo širu sliku...!
Samo dve pobede na sedam gostovanja ove sezone u Primeri i čak četiri poraza. Čak 16 primljenih golova u gostima, po čemu je samo Ueska lošija sa 19. 

Očajno igraju fudbaleri Real Madrida, aktuelnog i trostrukog uzastopnog prvaka Evrope, u gostima ove sezone, što se pokazalo i ove subote. Eibar, sada sedmoplasirani u prvenstvu Španije, slavio je ubedljivih 3:0 protiv "kraljevskog kluba". 

Po igračima koji su nastupali u ovoj utakmici 13. kola Primere, tim vredan 16.000.000 evra savladao je protivnika čijih 14 igrača koji su izašli na teren imaju zbirnu vrednost 363.000.000 evra!

Iako je doživeo ozbiljan šamar posle odličnog starta po dolasku na mesto trenera umesto Đulena Lopetegija - četiri uzastopne pobede - Santjago Solari ne misli da treba previše dramiti posle 0:3 u Baskiji.

"Eibar je odigrao sjajnu utakmicu i zasluženo pobedio. Oni su koristili svoje šanse, za razliku od nas. Imamo dosta toga da popravimo u odnosu na danas, ali treba gladati širu sliku, svih pet prethodnih mečeva. Do ove utakmice igrali smo dobri i ne vidim zašto ne bismo opet. Ne treba izvlačiti zaključke na osnovu samo ovog poraza", smatra Realov trener.

"Eibar je igrao sa više volje i hrabrije, ali nismo izgubili zbog toga. Jednostavno, danas su bili bolji i to je to. Naravno da je u svlačionici bila tužna atmosfera, ali ako sagledamo svih pet utakmica od kada sam na klupi, možemo da budemo pozitivni", dodao je Solari.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar