Позајмица, а не продаја! Срећан Златан, срећан и Галакси!

Шведски фудбалер Златан Ибрахимовић ће највероватније на шестомесечну позајмицу у италијански Милан, пише Газета дело Спорт.

Фудбал 26.11.2018 | 22:00
Позајмица, а не продаја! Срећан Златан, срећан и Галакси!
Он је у петак рекао да није тајна да га у Милану желе назад, те да је намеравао да им се захвали јер су му после Барселоне вратили осмех на лице.

Међутим, Ибра је играо одлично од одласка на амерички континент па ЛА Галакси није спреман да га прода. Позајмица би, с друге стране, била опција која задовољава и једну и другу и трећу страну.

Код Американаца је у току плеј-оф који се убрзо завршава, после чега следи пауза до марта и почетка нове сезоне, па би се Ибрахимовић у такмичарском ритму придружио екипи у јуну. 

Све зависи од тога у каквој форми буде Ибрахимовић, колико ће Милан у јануару бити спреман да понуди, али и колико ће далеко отићи у Европи. "Ибракадабра" је наводно договорио шестомесечни уговор вредан 2,2 милиона евра, па би Милан у случају позајмице платио толико. 

Газета подсећа да је својевремено сличан потез направио и Енглез Дејвид Бекам. Да подсетимо, Галакси је ове сезоне остао надомак плеј-офа као седмопласирана екипа на Западу МЛС лиге.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар