Pozajmica, a ne prodaja! Srećan Zlatan, srećan i Galaksi!

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović će najverovatnije na šestomesečnu pozajmicu u italijanski Milan, piše Gazeta delo Sport.

Fudbal 26.11.2018 | 22:00
Pozajmica, a ne prodaja! Srećan Zlatan, srećan i Galaksi!
On je u petak rekao da nije tajna da ga u Milanu žele nazad, te da je nameravao da im se zahvali jer su mu posle Barselone vratili osmeh na lice.

Međutim, Ibra je igrao odlično od odlaska na američki kontinent pa LA Galaksi nije spreman da ga proda. Pozajmica bi, s druge strane, bila opcija koja zadovoljava i jednu i drugu i treću stranu.

Kod Amerikanaca je u toku plej-of koji se ubrzo završava, posle čega sledi pauza do marta i početka nove sezone, pa bi se Ibrahimović u takmičarskom ritmu pridružio ekipi u junu. 

Sve zavisi od toga u kakvoj formi bude Ibrahimović, koliko će Milan u januaru biti spreman da ponudi, ali i koliko će daleko otići u Evropi. "Ibrakadabra" je navodno dogovorio šestomesečni ugovor vredan 2,2 miliona evra, pa bi Milan u slučaju pozajmice platio toliko. 

Gazeta podseća da je svojevremeno sličan potez napravio i Englez Dejvid Bekam. Da podsetimo, Galaksi je ove sezone ostao nadomak plej-ofa kao sedmoplasirana ekipa na Zapadu MLS lige.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar