Петрина порука потресла Србију

Начин на који је Снежана Дивац, супруга прослављеног српског кошаркаша Влада Дивца, саопштила кћерки Петри да је усвојена многе је оставио без текста. . .

Србија 24.11.2018 | 12:36
Петрина порука потресла Србију
Коментар који је Петра Дивац оставила поред једне породичне фотографије коју је објавила на Инстаграму, расплакао је њене пратиоце на друштвеним мрежама.

"Заувек захвална због могућности да свет доживим са овим људима. Заувек захвална и поносна што их зовем својом породицом. Срећан Дан захвалности", написала је Петра.


 
Снежана Дивац је недавно открила да је Петра одувек знала да је усвојена.

"Она је само на други начин ушла у нашу породицу. Љубав је апсолутно иста. То је исто кад рађаш друго дете па се плашиш да га нећеш волети као прво.

Она је имала три, четири године кад сам јој рекла. Код нас је дошла пријатељица која је дојила бебу и Петра ме је питала да ли сам је дојила. Рекла сам јој да нисам. Онда ме је питала да ли сам дојила Луку и Матију, рекла сам да јесам. Птала ме је зашто нисам њу. Рекла сам јој: 'Зато што те ја нисам родила'. Давала сам јој одговоре у односу на њена питања", открила је  у емисији "150 минута".

Петра живи на релацији Србија - Америка. Пре неколико година је отворила блог у коме пише о себи, школовању, члановима своје породице... Она не воли пуно да се експонира у јавности, уместо фенси крпица и шминке више је занимају мотори, а уместо фотки из ноћних провода на друштвене мреже објављује породичне фотографије.

Курир спорт

Коментари / 0

Оставите коментар