И Дортмунд бацио око на Јовића!

Када сте најбољи стрелац Бундеслиге то је ваљда и нормално.

Фудбал 26.11.2018 | 13:00
И  Дортмунд бацио око на Јовића!
Са девет голова ове сезоне у Бундеслиги Лука Јовић је зарадио бројне уписе у тефтере скаута најзнаменитијих клубова у европској елити. Поред Бајерна, Барселоне и компаније, данас стиже вест о интересовању Борусије Дортмунд. Према писању европских медија, Борусија прати издања нападача Ајнтрахта из Франкфурта и српске репрезентације.

То и није неко изненађење.

"Наше трибине су пуне скаута који долазе из најбољих клубова Европе. И тако је седмицама. Шаљу своје најбоље људе. Отаћемо мирни, то је знак да смо препознати и примљени у европским оквирима", рекао је недавно Фреди Бобић за Билд.

Јовић је тренутно на позајмици у Ајнтрахту из Бенфике, али немачки клуб има опцију у уговору да откупи српског нападача што ће сигурно и учинити.

Само је питање који ће од великих клубова успети да понуди довољно велику цифру за нападача Ајнтрахта, можда већ на лето. Бајерн, Дортмунд, Ливерпул, Барселона... Велика су то имена. Али, када играте како Лука Јовић игра у последње време, онда је то негде и логичан след околности.

Подсетимо, Дортмунд је искористио своје опције у постојећем споразуму о позајмици и по формули 23.000.000 + 5.000.000 евра купио тренутно најбољег стрелца екипе Пака Алкасера, другог најбољег стрелца у Бундеслиги (иза Јовића) и најврелијег шпанског стрелца тренутно.

Какав би то тандем био Јовић - Алкасер...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар