I Dortmund bacio oko na Jovića!

Kada ste najbolji strelac Bundeslige to je valjda i normalno.

Fudbal 26.11.2018 | 13:00
I  Dortmund bacio oko na Jovića!
Sa devet golova ove sezone u Bundesligi Luka Jović je zaradio brojne upise u teftere skauta najznamenitijih klubova u evropskoj eliti. Pored Bajerna, Barselone i kompanije, danas stiže vest o interesovanju Borusije Dortmund. Prema pisanju evropskih medija, Borusija prati izdanja napadača Ajntrahta iz Frankfurta i srpske reprezentacije.

To i nije neko iznenađenje.

"Naše tribine su pune skauta koji dolaze iz najboljih klubova Evrope. I tako je sedmicama. Šalju svoje najbolje ljude. Otaćemo mirni, to je znak da smo prepoznati i primljeni u evropskim okvirima", rekao je nedavno Fredi Bobić za Bild.

Jović je trenutno na pozajmici u Ajntrahtu iz Benfike, ali nemački klub ima opciju u ugovoru da otkupi srpskog napadača što će sigurno i učiniti.

Samo je pitanje koji će od velikih klubova uspeti da ponudi dovoljno veliku cifru za napadača Ajntrahta, možda već na leto. Bajern, Dortmund, Liverpul, Barselona... Velika su to imena. Ali, kada igrate kako Luka Jović igra u poslednje vreme, onda je to negde i logičan sled okolnosti.

Podsetimo, Dortmund je iskoristio svoje opcije u postojećem sporazumu o pozajmici i po formuli 23.000.000 + 5.000.000 evra kupio trenutno najboljeg strelca ekipe Paka Alkasera, drugog najboljeg strelca u Bundesligi (iza Jovića) i najvrelijeg španskog strelca trenutno.

Kakav bi to tandem bio Jović - Alkaser...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar