Мурињо: Бићемо међу прва четири до краја године!

Менаџер Манчестер јунајтеда Жозе Мурињо убеђен је да ће његови изабраници смањити бодовну разлику за водећим Манчестер ситијем.

Фудбал 24.11.2018 | 13:45
Мурињо: Бићемо међу прва четири до краја године!
"Грађани" после градског дербија Манчестера имају 12 бодова више од "црвених ђавола", који су тренутно на осмом месту у Премијер лиги.

Уочи окршаја са Кристал паласом на "Олд Трафорду" Мурињо је изразио уверење да ће његов тим ускоро бити на позицијама које воде у Лигу шампиона.

"Знам да је разлика превелика, али исто тако знам да до краја децембра треба да одиграмо ако се не варам још осам утакмица. Говоримо дакле о 24 бода за које ћемо се борити и ми и ривали, али ја верујем да ћемо до истека године бити међу четири најбоља", поручио је Португалац. 

Јунајтед ће против екипе из Лондона бити у пуној снази. Опоравили су се Пол Погба, Ромелу Лукаку, Антони Марсијал и Маруан Фелаини, једино ће Лук Шо бити ван тима због суспензије. 

"Марсијал је остао са нама. Није био у Француској са репрезентацијом. Тамо су били свесни проблема који је имао, тако да је остао да се спрема у Манчестеру. Да није био опрезан, следеће што би се догодило је да би се повредио. Дакле могу да рачунам на њега. Да ли ће играти везано неколико мечева? То не знам, најважнији је први наредни", рекао је Мурињо. 

Он је такође одговорио на прозивке које је на његов рачун упутио бивши голман Реала Икер Касиљас. Садашњи чувар мреже порта је у интервјуу за једну шпанску телевизију рекао како је "требало да се конфронтира са Мурињом" у сезони 2012/13 када га је Португалац преселио на клупу. 

Мурињо је рекао да није тачно да није било конфронтације. 

"Интервју је дао неко ко је на заласку каријере. Када каже да ми се није супротставио, то није истина. Супротставио ми се на начин који му највише прија - тајно", закључио је Мурињо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар