Murinjo: Bićemo među prva četiri do kraja godine!

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo ubeđen je da će njegovi izabranici smanjiti bodovnu razliku za vodećim Mančester sitijem.

Fudbal 24.11.2018 | 13:45
Murinjo: Bićemo među prva četiri do kraja godine!
"Građani" posle gradskog derbija Mančestera imaju 12 bodova više od "crvenih đavola", koji su trenutno na osmom mestu u Premijer ligi.

Uoči okršaja sa Kristal palasom na "Old Trafordu" Murinjo je izrazio uverenje da će njegov tim uskoro biti na pozicijama koje vode u Ligu šampiona.

"Znam da je razlika prevelika, ali isto tako znam da do kraja decembra treba da odigramo ako se ne varam još osam utakmica. Govorimo dakle o 24 boda za koje ćemo se boriti i mi i rivali, ali ja verujem da ćemo do isteka godine biti među četiri najbolja", poručio je Portugalac. 

Junajted će protiv ekipe iz Londona biti u punoj snazi. Oporavili su se Pol Pogba, Romelu Lukaku, Antoni Marsijal i Maruan Felaini, jedino će Luk Šo biti van tima zbog suspenzije. 

"Marsijal je ostao sa nama. Nije bio u Francuskoj sa reprezentacijom. Tamo su bili svesni problema koji je imao, tako da je ostao da se sprema u Mančesteru. Da nije bio oprezan, sledeće što bi se dogodilo je da bi se povredio. Dakle mogu da računam na njega. Da li će igrati vezano nekoliko mečeva? To ne znam, najvažniji je prvi naredni", rekao je Murinjo. 

On je takođe odgovorio na prozivke koje je na njegov račun uputio bivši golman Reala Iker Kasiljas. Sadašnji čuvar mreže porta je u intervjuu za jednu špansku televiziju rekao kako je "trebalo da se konfrontira sa Murinjom" u sezoni 2012/13 kada ga je Portugalac preselio na klupu. 

Murinjo je rekao da nije tačno da nije bilo konfrontacije. 

"Intervju je dao neko ko je na zalasku karijere. Kada kaže da mi se nije suprotstavio, to nije istina. Suprotstavio mi se na način koji mu najviše prija - tajno", zaključio je Murinjo.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar