Топао викенд, од уторка хладније

У данима викенда у Републици Српској надпросјечно топло. Температуре ће кажу метеоролози бити изнад вишегодишњег просјека, од уторка ново захлађење.

Република Српска 24.11.2018 | 07:08
Топао викенд, од уторка хладније
Ујутро на западу и сјеверозападу облачно са маглом и ниском облачношћу уз могућност слабе росуље, док ће у осталим предјелима бити умјерено до претежно облачно и углавном суво.

Током дана наоблачење са југа и југозапада доноси слабу кишу која ће поподне захватити централне и источне крајеве, а до вечери понегдје је могућа киша и на крањем сјеверу и сјевероистоку. Минималне температуре овога дана од 3 на северу до 10 на југу, максималне дневне од 10 на западу до 16 на југу. 

У недељу: Ујутро облачно са слабом кишом мјестимично, а у Херцеговини умјереном. Током дана промјенљиво облачно, на сјеверу и истоку суво, а на југу и југозападу понегдје слаба киша. Минимална температура ваздуха од 9 до 12. Највиша дневна од 11 до 14.

У Федеерацији Босне и Херцеговине преовладаваће облачно време. Током дана повремено и понегдје могућа је слаба росуља. У вечерњим сатима киша се очекују на југу, западу, југозападу и дјелимично у централним предјелима. Минималне температуре кретаће се од 3 до 10, минималне од 10 до 15 степени.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар