Topao vikend, od utorka hladnije

U danima vikenda u Republici Srpskoj nadprosječno toplo. Temperature će kažu meteorolozi biti iznad višegodišnjeg prosjeka, od utorka novo zahlađenje.

Republika Srpska 24.11.2018 | 07:08
Topao vikend, od utorka hladnije
Ujutro na zapadu i sjeverozapadu oblačno sa maglom i niskom oblačnošću uz mogućnost slabe rosulje, dok će u ostalim predjelima biti umjereno do pretežno oblačno i uglavnom suvo.

Tokom dana naoblačenje sa juga i jugozapada donosi slabu kišu koja će popodne zahvatiti centralne i istočne krajeve, a do večeri ponegdje je moguća kiša i na kranjem sjeveru i sjeveroistoku. Minimalne temperature ovoga dana od 3 na severu do 10 na jugu, maksimalne dnevne od 10 na zapadu do 16 na jugu. 

U nedelju: Ujutro oblačno sa slabom kišom mjestimično, a u Hercegovini umjerenom. Tokom dana promjenljivo oblačno, na sjeveru i istoku suvo, a na jugu i jugozapadu ponegdje slaba kiša. Minimalna temperatura vazduha od 9 do 12. Najviša dnevna od 11 do 14.

U Fedeeraciji Bosne i Hercegovine preovladavaće oblačno vreme. Tokom dana povremeno i ponegdje moguća je slaba rosulja. U večernjim satima kiša se očekuju na jugu, zapadu, jugozapadu i djelimično u centralnim predjelima. Minimalne temperature kretaće se od 3 do 10, minimalne od 10 do 15 stepeni.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar