РУС: Чудо у Москви! ЦСКА ''грозан'' у Грозном!

Експресни Жамалетдинов га гао чим је ушао у игру - ЦСКА грозан за Ахмат! Није младом нападачу сметало што се играо 97. минут. . .  Чудо у Москви! Урал остварио прву, историјску, победу на гостовањима код Локомотиве!

Фудбал 23.11.2018 | 22:25
РУС: Чудо у Москви! ЦСКА ''грозан'' у Грозном!
ЦСКА са победом иде на зимску паузу у првенству Русије. Армејци су гостовали Ахмату и савладали су га с 0:2 (0:0). За нова три бода.

Први и најважнији гол на мечу постигао је Хордур Магнусон у 57. минуту. Дефанзивац са Исланда се одлично снашао у противничком шеснаестерцу и главом је после корнера успео да затресе мрежу противника. Испоставило се на крају да је ово био моменат који је одлучио меч, а Жамалетдинов је у 97. минуту само потврдио. И то само 20-ак секунди пошто је ушао у игру. Њему је баш мало потребно да покаже шта зна.

ЦСКА са ова три бода има укупно 26 на конту и дели другу позицију са Краснодаром који има меч мање. Зенит је први са 31, а и он тек треба да одигра дуел 15. кола.

Московљане за само четири дана очекује веома важан меч против Плзења у Лиги шампиона, где ће покушати да ухвате последњи воз за борбу за нокаут фазу.

Такмичење у руском шампионату ЦСКА наставиће утакмицом против Ростова 2. децембра.

Чудо у Москви! Урал остварио прву, историјску, победу на гостовањима код Локомотиве.

Фудбалери Урала нокаутирали су актуелног првака Русије и то на његовом терену. Екипа из Јекатеринбурга победила је Локомотиву са 2:1 у утакмици 15. кола Премијер лиге и наставила ход ка горњем дому.

Ово је уједно био и први тријумф Урала на гостовањима код Локомотиве откако се клуб такмичи у елитном рангу, а укупно тек друга ако се рачунају и утакмице у Јекатеринбургу.

Да све буде још интересантније, Урал је до успеха дошао после преокрета јер је Фјодор Смолов у 26. минуту искористио додавање Миранчука и довео домаћина у вођство.

Гости нису морали да чекају дуго на изједначење, јер је пет минута касније Денис Кулаков био прецизан.

И када је било за очекивати да у другом полувремену Локомотива свом силом крене напред, Урал је успео да приреди шок домаћину јер је у 51. минуту Отман ел Кабир из пенала постигао други гол и, показаће се, решио питање победника.

Српски интернационалац Доминик Динга целу утакмицу одгледао је утакмицу са клупе за резервне играче Урала.

РУСИЈА 1 - 15. КОЛО

Петак

Ахмат - ЦСКА Москва 0:2 (0:0)
/Магнусон 57, Жамалетдинов 97/

Локомотива - Урал 1:2 (1:1)
/Смолов 26 - Кулаков 31, Ел Кабир 51/ 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар