Довео бих Инсињеа у Звезду!

Спортски је сањати европско пролеће! “Црвена звезда се увек бори на терену и ништа друго се не рачуна. Ангажовали смо тимове адвоката из Србије и Француске, како би бранили нашу част против ових оптужби. То су све лажи“, каже Светозар Мијаиловић.

Фудбал 24.11.2018 | 10:45
Довео бих Инсињеа у Звезду!
Репрезентативна пауза је завршена, а за фудбалере Црвене звезде то значи две ствари – крећу припреме за суперлигашки дерби против нишког Радничког на Чаиру, а онда и гостовање Наполију у петом колу Лиге шампиона.

Проблеми са повредама озбиљно муче Владана Милојевића, пошто су из строја избачени Вујадин Савић, Филип Стојковић, Милан Павков, Душан Јованчић, можда и Ричмонд Боаћи, који је дуже време повређен...

Пред наставак обавеза у Лиги шампиона црвено-бели не клону духом и верују у спортски мотив да се треба надати позитивном резултату.

“Сваки меч у Лиги шампиона за нас је као финале“, каже први човек Црвене звезде Светозар Мијаиловићтоком гостовања напуљском радију ЦРЦ и наставља:

“Неће све бити решено у среду, пошто нас чека још једна утакмица после тога. Стручни штаб се спрема за меч највишег нивоа, а пре тог гостовања чека нас и важан меч против другопласираног тима Суперлиге (Радничког прим. аут). Зато прво и размишљамо о томе да одиграмо добро у недељу“.

Мијаиловић тврди да Црвена звезда дочекује сусрет с Наполијем у доброј форми, али...

“Као и сви – имали смо репрезентативну паузу и увек је тешко вратити се у прави ритам после паузе“.

Упркос томе што је српски шампион у групи са алама попут Пари Сен Жермена, Ливерпула и Наполија, сан о европском пролећу и даље живи...

“Једноставно, спортски је размишљати о пролазу даље. Ми смо аутсајдери. Утакмица ће бити одлучена зависно од расположења играча два тима“.

Признаје Мијаиловић да досад никад није био у Напуљу, али открива италијанским медијима да је у Италији проживео неке од најлепших тренутака у Звездиној историји.

“Био сам у срцу Барија, када је Звезда постала европски првак и то је најлепша успомена“.

Колеге са радија ЦРЦ интересовало је – кога би Мијаиловић довео у Љутице Богдана из постојећег састава Наполија?

“Много играча Наполија је интересантно, али Инсиње је најбољи и он ми се највише свиђа. Наравно, ми имамо право да сањамо, али нам буџет не дозвољава да доводимо такве играче“.

На крају је уследило и питање – да ли је заиста Црвена звезда умешана у оптужбе да је било покушаја намештања?

“Црвена звезда се увек бори на терену и ништа друго се не рачуна. Ангажовали смо тимове адвоката из Србије и Француске, како би бранили нашу част против ових оптужби. То су све лажи“.

Извор: моззартспорт

Фото: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар