Doveo bih Insinjea u Zvezdu!

Sportski je sanjati evropsko proleće! “Crvena zvezda se uvek bori na terenu i ništa drugo se ne računa. Angažovali smo timove advokata iz Srbije i Francuske, kako bi branili našu čast protiv ovih optužbi. To su sve laži“, kaže Svetozar Mijailović.

Fudbal 24.11.2018 | 10:45
Doveo bih Insinjea u Zvezdu!
Reprezentativna pauza je završena, a za fudbalere Crvene zvezde to znači dve stvari – kreću pripreme za superligaški derbi protiv niškog Radničkog na Čairu, a onda i gostovanje Napoliju u petom kolu Lige šampiona.

Problemi sa povredama ozbiljno muče Vladana Milojevića, pošto su iz stroja izbačeni Vujadin Savić, Filip Stojković, Milan Pavkov, Dušan Jovančić, možda i Ričmond Boaći, koji je duže vreme povređen...

Pred nastavak obaveza u Ligi šampiona crveno-beli ne klonu duhom i veruju u sportski motiv da se treba nadati pozitivnom rezultatu.

“Svaki meč u Ligi šampiona za nas je kao finale“, kaže prvi čovek Crvene zvezde Svetozar Mijailovićtokom gostovanja napuljskom radiju CRC i nastavlja:

“Neće sve biti rešeno u sredu, pošto nas čeka još jedna utakmica posle toga. Stručni štab se sprema za meč najvišeg nivoa, a pre tog gostovanja čeka nas i važan meč protiv drugoplasiranog tima Superlige (Radničkog prim. aut). Zato prvo i razmišljamo o tome da odigramo dobro u nedelju“.

Mijailović tvrdi da Crvena zvezda dočekuje susret s Napolijem u dobroj formi, ali...

“Kao i svi – imali smo reprezentativnu pauzu i uvek je teško vratiti se u pravi ritam posle pauze“.

Uprkos tome što je srpski šampion u grupi sa alama poput Pari Sen Žermena, Liverpula i Napolija, san o evropskom proleću i dalje živi...

“Jednostavno, sportski je razmišljati o prolazu dalje. Mi smo autsajderi. Utakmica će biti odlučena zavisno od raspoloženja igrača dva tima“.

Priznaje Mijailović da dosad nikad nije bio u Napulju, ali otkriva italijanskim medijima da je u Italiji proživeo neke od najlepših trenutaka u Zvezdinoj istoriji.

“Bio sam u srcu Barija, kada je Zvezda postala evropski prvak i to je najlepša uspomena“.

Kolege sa radija CRC interesovalo je – koga bi Mijailović doveo u Ljutice Bogdana iz postojećeg sastava Napolija?

“Mnogo igrača Napolija je interesantno, ali Insinje je najbolji i on mi se najviše sviđa. Naravno, mi imamo pravo da sanjamo, ali nam budžet ne dozvoljava da dovodimo takve igrače“.

Na kraju je usledilo i pitanje – da li je zaista Crvena zvezda umešana u optužbe da je bilo pokušaja nameštanja?

“Crvena zvezda se uvek bori na terenu i ništa drugo se ne računa. Angažovali smo timove advokata iz Srbije i Francuske, kako bi branili našu čast protiv ovih optužbi. To su sve laži“.

Izvor: mozzartsport

Foto: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar