Припреме за ЕП: Пораз рукометашица Србије!

Цвијићева у конкуренцији за ЕП упркос повреди! Женска рукометна репрезентација Србије изгубила је од Румуније са 26:29 (15:13) у полуфиналу Купа Карпата у Букурешту.

Остали спортови 24.11.2018 | 10:15
Припреме за ЕП: Пораз рукометашица Србије!
Српске рукометашице одиграле су одлично прво полувреме против Румуније, али је домаћа селекција у наставку меча стекла предност и стигла до финала.

Најефикаснија у редовима Србије била је Катарина Крпеж Шлезак са шест голова, док су Андреа Лекић и Јелена Лавко постигле по пет.

Румунија ће у финалу играти против своје Б селекције, која је у првом полуфиналу славила против Русије са 25:24.

Србија ће тако у мечу за треће место на Купу Карпата одмерити снаге са олимпијским шампионкама из Рио де Жанеира. Тај меч је на програму у суботу од 14.00.

Рукометна репрезентативка Србије Драгана Цвијић није теже повређена и остаје у конкуренцији за састав на предстојећем Европском првенству, саопштио је данас Рукометни савез Србије.

Драгана Цвијић није отпутовала са екипом за Румунију, на Куп Карпата, како би урадила детаљне прегледе повређеног колена.

"Повреда колена није теже природе, а Драгана остаје у конкуренцији за састав на ЕП 2018", наводи се у саопштењу.

Куп Карпата последња је провера рукометашицама Србије пред наступ на Европском првенству у Француској које почиње 29. новембра.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар