Кер није забринут због серије пораза!

Нисмо обесхрабрени. . .  Први квартал нове НБА сезоне донео је бројна изненађења, а највеће су наравно лоши резултати актуелних шампиона Голден Стејт Вориорса.

Кошарка 23.11.2018 | 16:30
Кер није забринут због серије пораза!
Без обзира што већ неколико недеља нема Стефа Карија, чести порази тима који у свом саставу има Кевина Дурента, Клеја Томпсона и Дрејмонда Грина не могу да се препишу само изостанку прве звезде ове екипе.

Међутим, иако су Вориорси изгубили последње четири утакмице, те шест од последњих осам, па су са врха Запада пали на пето место са скором 12-7, тренер Стив Кер није забринут. 

"Момци нису обесхрабрени. Знају, посебно момци који су дуго у лиги, шта треба да раде. Нисмо ово често имали претходних година, можда једном или два пута, али и то је део ове лиге. Добијаш ударце, губиш утакмице. Само мораш да наставиш да се бориш и ствари ће се преокренути", рекао је Кер. 

Вориорси у суботу ујутру дочекују један од најбољих тимова конференције Портланд Трејлблејзерсе, а потом им у госте стижу Сакраменто Кингси и Орландо Меџик, пре турнеје по истоку почетком децембра и дуела са Торонтом, Детроитом, Атлантом, Кливлендом и Милвокијем.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар